Hoe Bin Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Bin Te Decoderen
Hoe Bin Te Decoderen

Video: Hoe Bin Te Decoderen

Video: Hoe Bin Te Decoderen
Video: Hard Reset All Huawei 2019 | Remove Screen Lock/Pin/Pattern/Password/Finger Lock 2024, Mei
Anonim

Een bin-bestand is een systeembestand dat is gekoppeld aan een bepaald programma. Om het zelf te decoderen, heb je programmeervaardigheden nodig, als je die niet hebt, gebruik dan speciale hulpprogramma's.

Hoe bin te decoderen
Hoe bin te decoderen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Om een bestand met de extensie.bin te decoderen, gebruikt u een speciaal hulpprogramma dat beschikbaar is in de meeste programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat om dit bestand te decoderen, u precies het programma nodig hebt waartoe het behoort, anders kan het onjuist worden gedecodeerd.

Stap 2

Controleer de mappen met de installatiebestanden (meestal in Program Files) voor een soortgelijk hulpprogramma. Meestal zijn dergelijke programma's te vinden in verschillende spellen. Controleer ook de mappen in documenten en andere mappen die zijn gekoppeld aan het programma of de game waarvan u het.bin-bestand wilt decoderen.

Stap 3

Zoek op internet op thematische forums naar speciale programma's voor het decoderen van het.bin-bestand voor dit programma of spel. Het is het beste om een query uit te voeren met zijn naam. Het kunnen ook verschillende hulpprogramma's zijn die door gebruikers zijn gemaakt, die ze voor persoonlijk gebruik hebben ontwikkeld en vervolgens op het netwerk hebben geplaatst, of speciale programma's van de fabrikant. In de meeste gevallen vindt u op de forums in de relevante onderwerpen de informatie waarin u geïnteresseerd bent met betrekking tot de toepassing van interesse.

Stap 4

Download de bestandsbeheerder Total Commander naar uw computer en installeer deze. Zoek er een speciale plug-in voor die bestanden decodeert met de.bin-extensie. Je kunt het vinden op speciale sites met plug-ins voor deze manager, of, nogmaals, zoek informatie op thematische forums. Let ook op speciale sets hulpprogramma's voor Total Commander, misschien bevatten sommige de add-on die u moet decoderen.

Stap 5

Als je het bestand zelf wilt decoderen, zorg er dan voor dat je over bepaalde programmeervaardigheden beschikt. Bestudeer daarna de structuur van het bestand en ontdek welk programma dit bestand heeft gemaakt.

Aanbevolen: