Hoe Bestanden Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Te Decoderen
Hoe Bestanden Te Decoderen

Video: Hoe Bestanden Te Decoderen

Video: Hoe Bestanden Te Decoderen
Video: Bestanden en mappen in de CLI | Linux 2024, Mei
Anonim

Als je besluit om je blog te maken, dan kun je niet zonder design op je pagina. U staat voor een keuze: koop een goede sjabloon of download een gratis sjabloon van internet. Voor een beginnende webmaster is een gratis sjabloon natuurlijk een uitstekende oplossing voor de taak die voorhanden is. Maar deze sjablonen hebben een groot nadeel: ze zijn gemaakt door een persoon die altijd zijn websiteadres in de binnenkant van de sjabloon invoegt. Soms kan dit nadeel worden gecorrigeerd, maar het siteadres dat in het gecodeerde bestand is ingesloten, is niet zo eenvoudig te verwijderen.

Hoe bestanden te decoderen
Hoe bestanden te decoderen

Het is nodig

Gecodeerde bestanden bewerken in WordPress

instructies:

Stap 1

Als je jezelf afvraagt waarom dit allemaal wordt gedaan, kun je raden dat de auteur reclame wil maken voor zijn bron. Dit is deels waar, maar in grotere mate wil de auteur de citatie-index van zijn site verhogen. De sjabloon werd bijvoorbeeld populair en werd door minstens 50 duizend gebruikers gedownload. Als elk van deze gebruikers de gegevens van de auteur niet uit de sjabloon verwijdert of verbergt voor indexering, ontvangt de auteur directe links naar zijn site voor een bedrag van 50 duizend. Als u een directe link achterlaat, verliest u een deel van uw beoordeling, daarom moet deze worden verwijderd.

Stap 2

Als u een link naar de site van de auteur op uw pagina ziet, maar de zoekopdracht geeft niet de gewenste resultaten in de configuratiebestanden, dan is de link gecodeerd in een bestand. U zult zo'n link niet de eerste keer kunnen vinden. Het kan deze vorm aannemen: . Maar extra plug-ins helpen je om met links om te gaan, bijvoorbeeld de TAC-plug-in voor WordPress. Hiermee kunt u die links vinden die kunnen worden gecodeerd. Met deze plug-in kun je zelfs versleutelde bestanden bewerken.

Stap 3

De bovenstaande plug-in is niet de enige manier om met parasitaire links om te gaan. Wanneer u online diensten gebruikt voor het decoderen, kunt u zelf de link vinden die u nodig heeft, wat veel aangenamer en nuttiger zal zijn. Er is geen garantie dat de plug-in absoluut alle links vindt. Wanneer u naar de servicepagina voor bestandsdecodering gaat, in het invoerveld, de gekopieerde tekst van uw bestand, dat een link kan bevatten.

Aanbevolen: