Programma's Overzetten Naar Een Andere Schijf Another

Inhoudsopgave:

Programma's Overzetten Naar Een Andere Schijf Another
Programma's Overzetten Naar Een Andere Schijf Another

Video: Programma's Overzetten Naar Een Andere Schijf Another

Video: Programma's Overzetten Naar Een Andere Schijf Another
Video: Een programma installeren (op een andere schijf) 2024, April
Anonim

Elke versie van het Windows-besturingssysteem, in tegenstelling tot andere platforms, met constant gebruik van een standaardset programma's, vult het register, waardoor de hoeveelheid vrije ruimte wordt verminderd. Dit kan leiden tot ernstige defragmentatie van het bestandssysteem (lage systeemprestaties als gevolg van onoverzichtelijke bestanden).

Programma's overzetten naar een andere schijf another
Programma's overzetten naar een andere schijf another

Noodzakelijk

Steam Mover-software

instructies:

Stap 1

Wanneer de systeempartitie vol is, neemt de efficiëntie van de hele computer af. De gemakkelijkste manier om uit deze situatie te komen, is door te proberen een aantal programma's naar een andere logische schijf te verplaatsen, tenzij er natuurlijk geen manier is om de partities van de harde schijf opnieuw te partitioneren.

Stap 2

U kunt de Steam Mover gebruiken om programma's te verplaatsen. Het werkt alleen met NTFS-harde schijven. De voorkeur gaat uit naar de volgende generatie besturingssystemen - Windows Vista en Windows Seven. Dit hulpprogramma kan eenvoudig van internet worden gedownload, bijvoorbeeld van traynier.com/software.

Stap 3

Het programma kan helemaal gratis worden gedownload en vereist geen installatie, het wordt gestart door te dubbelklikken op de linkermuisknop. Nadat u dit hulpprogramma heeft gestart, verschijnt er een venster voor u dat in 2 delen is verdeeld. Elk deel van het hoofdvenster bevat alle instellingen en u kunt er niet in verward raken: in het linkergedeelte moet u de gekopieerde map met het programma specificeren en in het rechtergedeelte de doelmap.

Stap 4

Om meerdere programma's te verplaatsen, moet u meerdere mappen selecteren en op de knop met de "pijl naar rechts" drukken. Er verschijnt een nieuw venster voor je, waarin het verhuisproces zal plaatsvinden. Opgemerkt moet worden dat het proces zelf enkele seconden tot enkele minuten duurt (afhankelijk van de configuratie van de computer).

Stap 5

Nadat het verplaatsen van de mappen met programma's is voltooid, opent u de map waarin de programma's zijn geïnstalleerd. In plaats van de gebruikelijke directory's ziet u links die naar de nieuwe locatie van de programmadirectory's leiden.

Stap 6

Als een programma na de lancering niet correct werkt, kunt u het terugzetten naar de oorspronkelijke map: selecteer het programma en klik op de knop met het pictogram "pijl naar links".

Stap 7

Daarnaast kan het programma worden gebruikt als er behoefte is aan vrije schijfruimte op de systeemschijf. Na het uitvoeren van de nodige bewerkingen kunnen de programma's worden teruggebracht naar hun oorspronkelijke plaats.

Aanbevolen: