Een Gezicht Rechttrekken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Gezicht Rechttrekken In Photoshop
Een Gezicht Rechttrekken In Photoshop

Video: Een Gezicht Rechttrekken In Photoshop

Video: Een Gezicht Rechttrekken In Photoshop
Video: photoshop face swap fast 2024, Mei
Anonim

Het retoucheren van de huid op een foto is een nogal arbeidsintensieve taak en doet enigszins denken aan het werk van een plastisch chirurg, maar het resultaat is de moeite waard.

Een gezicht rechttrekken in Photoshop
Een gezicht rechttrekken in Photoshop

Noodzakelijk

AdobePhotoshop-programma

instructies:

Stap 1

Open de foto die je wilt bewerken in Photoshop. Maak een kopie van de laag met behulp van de sneltoets Ctrl + J, werk verder aan deze laag. Gebruik het gereedschap Kloonstempel om oneffenheden en kleine onvolkomenheden in de huid te verwijderen. Selecteer een mooi stukje huid naast de plek die je wilt bewerken, houd alt="Afbeelding" ingedrukt en klik op dat gebied - je hebt een staal van een goede huid genomen. Klik daarna op de plaats die u wilt repareren. De tool zal daar een goede huid dupliceren. Maak de straal van het gereedschap niet erg groot, stel ook de hardheid in op 50 px of minder.

Stap 2

Nadat kleine onvolkomenheden zijn weggewerkt, egaliseren we de teint. Gebruik het gereedschap Veelhoeklasso om het gezichtsgebied te selecteren. Klik daarna met de rechtermuisknop op het geselecteerde pad en selecteer Feather in het vervolgkeuzemenu. Stel de Feather Radius in op 3-5 px. Twee dupliceren de selectie met de sneltoets Ctrl + J. Verlicht de onderkant van de gedupliceerde gebieden met behulp van de sneltoets Ctrl + M, terwijl u de diagonaal een beetje naar beneden verplaatst. Maak het bovenste gedeelte op dezelfde manier donkerder, terwijl u de diagonaal omhoog beweegt.

Stap 3

Voeg een laagmasker toe onderaan het palet Lagen, vul het met zwart. Maak een nieuwe laag tussen deze twee lagen. Vul het met # ba8471, voeg een laagmasker toe en vul het met zwart. Activeer de laag met masker en markeer. Neem een penseel met een kleine dekkings- en hardheidsparameter, stel de hoofdkleur in op wit, begin de foto lichter te maken op die plaatsen waar je hem nodig hebt.

Stap 4

Stel de overvloeimodus in op Zacht licht voor de huidskleurlaag in het palet Lagen. Door op het masker van deze laag te klikken, neem een penseel met maximale dekking en druk, hardheid ongeveer 80, stel de teint in door deze met een penseel te openen. U kunt de dekking van de laag verminderen. Gebruik zwart als hoofdkleur en borstel de kleur weg van de ogen, het haar en de lippen.

Stap 5

Op de bovenste donkere laag, verhelder de neusgaten, wenkbrauwen en wimpers.

Hier is een foto met een gevoerde huid.

Aanbevolen: