Hoe Flash Player Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Flash Player Te Openen
Hoe Flash Player Te Openen

Video: Hoe Flash Player Te Openen

Video: Hoe Flash Player Te Openen
Video: How to Enable Adobe Flash Player on Chrome 2024, April
Anonim

Meestal worden Flash-films en verschillende multimedia-elementen van website-ontwerp afgespeeld door een speciale internetbrowser-add-on - een plug-in genaamd Shockwave Flash Player. Er is echter ook een standalone versie van de flash player voor het werken met bestanden met de swf-extensie. Het openen van een van deze versies van het programma is niet moeilijk.

Hoe Flash Player te openen
Hoe Flash Player te openen

instructies:

Stap 1

Als u geen extra software hebt geïnstalleerd om met flash-bestanden te werken, is de kans groot dat het besturingssysteem het afspelen van dit type gegevens delegeert aan de plug-in van de standaardbrowser. De flash player wordt als add-on bij de internetbrowser geïnstalleerd tijdens de installatie van het besturingssysteem of op verzoek van de browser gedownload van de Adobe-server. Dit programma toont de overeenkomstige dialoog tijdens de eerste weergave van een flash-film na installatie. Om de flash-speler te openen, laadt u daarom elke pagina die flash-elementen bevat in de browser, bijvoorbeeld de hoofdpagina van de website kakprosto.ru.

Stap 2

Om een apart instellingenvenster voor deze plug-in te openen, klikt u met de rechtermuisknop op het flash-element van de webpagina en selecteert u de regel "Algemene instellingen" in het contextmenu. In hetzelfde menu is er een item "Over Adobe Flash Player" - als u de versie van de speler wilt bijwerken of er meer over wilt weten, selecteert u dit item en de browser laadt de vereiste pagina van de Adobe-server.

Stap 3

Naast de versie van de flash player, die werkt als plug-in voor de browser, distribueert Adobe ook een volledig stand-alone applicatie. Het wordt bijvoorbeeld geïnstalleerd samen met de installatie van een broncode-editor voor Flash-elementen. Je kunt het ook gratis downloaden van de server van het bedrijf - daar heet deze versie Flash Player Projector.

Stap 4

Na het downloaden en installeren in uw besturingssysteem, blijven de plug-ins die in de browsers zijn geïnstalleerd, werken zoals voorheen, en wanneer u dubbelklikt op het flash-bestand dat op uw computer is opgeslagen, wordt het geopend in een apart venster van het geïnstalleerde programma. Om deze versie van de flash player te starten (deze wordt vaak standalone genoemd) zonder op bestanden te klikken, selecteert u gewoon de juiste link in het gedeelte Alle programma's in het hoofdmenu van het besturingssysteem.

Aanbevolen: