Uw Avira-licentie Verlengen

Inhoudsopgave:

Uw Avira-licentie Verlengen
Uw Avira-licentie Verlengen

Video: Uw Avira-licentie Verlengen

Video: Uw Avira-licentie Verlengen
Video: Avira Free Antivirus Ворует Логины и Пароли! ⛔️ И Бесплатно Такой Антивирус не Нужен! 2024, Maart
Anonim

Het Duitse bedrijf Avira produceert verschillende softwareproducten die antivirus en firewall in verschillende combinaties combineren. De lijn bevat zowel gratis als betaalde versies, waarvan de licentie periodiek moet worden vernieuwd door nieuwe certificeringssleutels te installeren. Deze bewerking kan op verschillende manieren worden uitgevoerd en duurt niet langer dan een paar minuten.

Uw Avira-licentie verlengen
Uw Avira-licentie verlengen

instructies:

Stap 1

U kunt de standaardprocedure van het besturingssysteem gebruiken om bestanden te openen om uw licentie te verlengen. Zoek hiervoor eerst het resulterende bestand met de nieuwe licentie-informatie op uw computer. Het wordt altijd hetzelfde genoemd - hbedv.key, en je kunt het vinden met elke bestandsbeheerder die op je computer is geïnstalleerd. Als u een versie van Windows gebruikt, kunt u de standaard bestandsbeheerder openen door op de toetsen Win en E te drukken. Avira verzendt licenties meestal per e-mail. Het is beter om het op deze manier verkregen bestand op te slaan in dezelfde map waar de antivirus zelf is geïnstalleerd - het is gemakkelijker om ernaar te zoeken als het nodig is om de licentie opnieuw te installeren, bij het opnieuw installeren op een andere computer en andere onvoorziene gevallen.

Stap 2

Dubbelklik met de linkermuisknop op de gevonden hbedv.key en het besturingssysteem begint in de instellingen te zoeken naar de applicatie waaraan de key-extensie is gekoppeld. Als u uw licentie eerder met deze methode hebt verlengd, wordt Avira Key Manager automatisch gestart en doet alles wat u moet doen zonder uw tussenkomst. Anders moet u het uitvoerbare antivirusbestand zoeken in het dialoogvenster dat door het besturingssysteem wordt weergegeven en het in het selectievakje plaatsen naast het opschrift "Gebruik het geselecteerde programma voor alle bestanden van dit type". Nadat u op OK hebt geklikt, werkt het bijbehorende antivirusonderdeel de licentie bij.

Stap 3

Een andere manier is om de interface van het programma zelf te gebruiken - open het door te dubbelklikken op het Avira-pictogram in het systeemvak van de taakbalk (naast de klok). Open in het applicatiemenu het gedeelte "Help" en selecteer de regel "License Manager". Zoek in het managervenster (boven de knop "Proxy-instellingen") de regel "Ik heb al een geldig hbedv.key-licentiebestand". De naam van het bestand in deze regel is klikbaar - klik erop en er wordt een dialoogvenster geopend waarin u dit bestand op uw computer moet vinden. Doe dit, klik op de knop "Openen" en de licentie wordt verlengd.

Aanbevolen: