Een DrWeb-sleutel Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een DrWeb-sleutel Toevoegen
Een DrWeb-sleutel Toevoegen

Video: Een DrWeb-sleutel Toevoegen

Video: Een DrWeb-sleutel Toevoegen
Video: Как зарегистрировать лицензию для Dr.Web Security Space 1 ПК 1 Год 2024, April
Anonim

dr. Web wordt gebruikt om de authenticiteit van de antivirus te bevestigen en de gelicentieerde kopie te activeren. De sleutel voor het programma is uniek, bevestigt de eigenaar van het programma en bevat een specifieke numerieke waarde. De ontvangen identifiers kunnen in verschillende versies van de applicatie worden gebruikt.

Een DrWeb-sleutel toevoegen
Een DrWeb-sleutel toevoegen

Noodzakelijk

Een gelicentieerd exemplaar van Dr. Web

instructies:

Stap 1

Om het sleutelbestand aan het systeem toe te voegen, start u de beheermodus van de toepassing. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het hulpprogrammapictogram in het Windows-vak, dat zich in de rechterbenedenhoek van het systeemvenster bevindt. Selecteer "Administratieve modus" in de lijst met voorgestelde opties. Laat het hulpprogramma de juiste parameters invoeren door op de knop "Toestaan" te drukken.

Stap 2

Klik nogmaals op het applicatiepictogram in het systeemvak en klik op "Extra" - "License Managers". Klik in het venster dat verschijnt op de knop op het item "Een nieuwe licentie verkrijgen" en selecteer de optie "Specificeer het pad naar het bestand op schijf". Controleer de map waarin het sleutelbestand zich bevindt om de authenticiteit van de programmalicentie te bevestigen.

Stap 3

Selecteer in het venster "Licentiebeheer" het nieuw toegevoegde bestand met behulp van de vervolgkeuzelijst. Start het programma vervolgens opnieuw om de wijzigingen toe te passen. Het installeren van de dr. Web is voltooid.

Stap 4

Om de oude sleutel te verwijderen, gaat u naar de "License Manager". Geef in de regel "Huidige licentie" de oude gegevens op die u uit het hulpprogramma wilt verwijderen. Klik op de knop "Huidige licentie verwijderen" in de rechterbenedenhoek van het programma. Start het hulpprogramma opnieuw om de wijzigingen toe te passen.

Stap 5

Het komt voor dat het programma verschillende sleutels heeft geïmporteerd die al in het programma zijn gebruikt. Om een specifieke te selecteren, gaat u opnieuw naar de "License Manager". Geef in de resulterende lijst de parameter op die u wilt gebruiken. Op basis van de activeringsdatum en de vervaltijd van de licentie die u gebruikt, kunt u de juiste waarde op uw computer kiezen.

Aanbevolen: