Hoe Het Lettertype In De Afbeelding Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Lettertype In De Afbeelding Te Bepalen
Hoe Het Lettertype In De Afbeelding Te Bepalen

Video: Hoe Het Lettertype In De Afbeelding Te Bepalen

Video: Hoe Het Lettertype In De Afbeelding Te Bepalen
Video: Het lettertype van een website achterhalen (eenvoudig) 2024, Maart
Anonim

Computergraphics ontwikkelen zich in een snel tempo. Op het netwerk kunt u nu een groot aantal verschillende en ongewone foto's, foto's en tekeningen vinden, waarvan de indrukken bewaard zijn gebleven, evenals van echte kunstwerken die in een kunstgalerie te zien zijn. En soms wordt zo'n effect van een foto niet alleen bereikt dankzij de originele compositie of plot, maar ook door het gebruikte lettertype.

Hoe het lettertype in de afbeelding te bepalen
Hoe het lettertype in de afbeelding te bepalen

instructies:

Stap 1

Om het lettertype van de belettering die u mooi vindt op de afbeelding te bepalen, kunt u gebruik maken van de What The Font internetservice. Om ernaartoe te gaan, voert u een zoekopdracht in met de naam van de bron in het zoekvak en klikt u op de zoekknop. U kunt ook naar de pagina van deze webbron gaan door in de adresbalk van uw browser de URL te typen: https://www.myfonts.com/WhatTheFont/, en vervolgens op Enter te drukken.

Stap 2

Eenmaal op de hoofdpagina van "What The Font", moet je je favoriete foto uploaden naar de bron. U kunt dit doen door een afbeelding op uw computer te selecteren of door de URL naar de juiste regel te kopiëren. Klik in het eerste geval op de knop "Bladeren", die zich naast het invoerveld en het opschrift "Een bestand uploaden" bevindt, zoek de gewenste afbeelding op uw computer en klik op "Openen". In het tweede geval verplaatst u de cursor naar de gewenste afbeelding, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u het item "Kopieer afbeeldings-URL" ("Kopieer afbeeldings-URL" of "Kopieer afbeeldingslink") in de vervolgkeuzelijst, keer dan terug naar de Wat De Font-bronpagina en plak het gekopieerde adres in Geef een URL-veld op.

Stap 3

Bij het uploaden van logo's of afbeeldingen met tekst voor een nauwkeurigere lettertypeherkenning door het systeem, moet u zich aan de volgende regels houden: - u moet bestanden uploaden met een resolutie van maximaal 360x275 pixels; - de indelingen van geüploade afbeeldingen kunnen de volgende zijn: JPEG, TIFF, BMP, GIF; - hoe groter het lettertype op de gedownloade afbeelding, hoe sneller en nauwkeuriger het systeem dit zal bepalen; - het is wenselijk om zwart-witfoto's te uploaden, hoewel de bron met succes werkt met kleurenafbeeldingen.

Stap 4

Zodra de afbeelding is geladen, moet u op de groene pijl met het label Doorgaan klikken. Dan kom je op een pagina waar het systeem alle letters van het opschrift zal proberen te herkennen. Als het systeem om de een of andere reden niet alle tekens identificeerde of sommige met een fout herkende, dan is het oké, typ deze letters gewoon in de daarvoor bestemde cellen. Houd er rekening mee dat alleen tekens die duidelijk zichtbaar zijn, moeten worden ingevoerd. Het is beter om doorschijnende over te slaan, anders kan het systeem het lettertype niet correct detecteren.

Stap 5

Nadat alle bovenstaande acties zijn uitgevoerd, klikt u opnieuw op de groene pijl met het opschrift doorgaan. Nu zal de bron u naar de pagina met het resultaat verplaatsen. Aan de rechterkant ziet u de naam van het lettertype en aan de linkerkant ziet u een lijst met vergelijkbare lettertypen.

Aanbevolen: