Hoe De Antivirus Uit Te Breiden

Inhoudsopgave:

Hoe De Antivirus Uit Te Breiden
Hoe De Antivirus Uit Te Breiden

Video: Hoe De Antivirus Uit Te Breiden

Video: Hoe De Antivirus Uit Te Breiden
Video: avast - самый лучший бесплатный антивирус 2021г! 2024, April
Anonim

Een pc kan niet volledig en veilig functioneren zonder antivirussoftware. Maar om de antivirus te laten werken, moet u de licentie tijdig bijwerken.

Hoe de antivirus uit te breiden
Hoe de antivirus uit te breiden

Noodzakelijk

CD met updates en licentie

instructies:

Stap 1

Als u een proefversie van Kaspersky antivirus gebruikt, moet u de volledige versie van de antivirussoftware aanschaffen. Dit kan worden gedaan door de officiële website van het bedrijf van de fabrikant te bezoeken

Stap 2

Als je de volledige versie hebt, maar de licentie verloopt, ga dan naar de website van de fabrikant. Volg daarna de link "Online winkel" en klik met de linkermuisknop op "Licentieverlengingscentrum". Voer in het kleine venster op de pagina een unieke ID in voor uw productinstantie. Hiermee krijgt u 10% licentiekorting. Geef vervolgens de betaalmethode voor de licentie op: bankkaart, elektronische terminal, internetgeld, enz. Download het sleutelbestand naar uw pc. Verwijder de oude licentie. Klik op de link "Activeer antivirus" en geef het pad naar het sleutelbestand op. De antivirus wordt succesvol uitgebreid.

Stap 3

U kunt uw licentie ook verlengen door een update-cd te kopen bij gespecialiseerde winkels. Inbegrepen bij de updates, krijgt u een nieuwe licentie. De licentie wordt gedistribueerd door partnerbedrijven zoals Business Partne, Premier Partner en Enterprise Partner. Deze bedrijven verkopen licenties voor antivirusproducten en bieden technische ondersteuning op locatie.

Stap 4

U kunt de Dr. Web anti-virus in de online winkel vernieuwen door een licentiecertificaat aan te schaffen (https://estore.drweb.com/). Het sleutelbestand kan worden gekocht bij partners, waarvan de adressen ook te vinden zijn op de website van de antivirusfabrikant

Stap 5

ESET NOD 32 antivirus kan worden uitgebreid in gespecialiseerde winkels. U moet een schijf met updates en een uitgebreide licentie kopen en deze op uw pc installeren. Ga vervolgens naar de website van de fabrikant van de antivirussoftware en activeer uw licentie (https://www.esetnod32.ru/.activation/prolong/). Hiervoor moet u de gebruikersnaam (login), wachtwoord, nieuwe registratiecode, e-mail, voornaam, achternaam opgeven en op "Verzenden" klikken.

Aanbevolen: