Hoe Advertenties In De Opera Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Advertenties In De Opera Te Verwijderen
Hoe Advertenties In De Opera Te Verwijderen

Video: Hoe Advertenties In De Opera Te Verwijderen

Video: Hoe Advertenties In De Opera Te Verwijderen
Video: Opera - menu en instellingen 2024, April
Anonim

Het blokkeren van advertenties in de populaire Opera-browser kan op verschillende manieren worden geïmplementeerd. Door ze allemaal achter elkaar op te nemen, creëer je een gelaagde verdediging tegen vervelende webscripts die alles in de wereld verkopen aan elke websurfer die je tegenkomt. Misschien zullen de genomen maatregelen helpen om verkeer, tijd en zenuwen te besparen en het gebruik van netwerkbronnen efficiënter en veiliger te maken.

Hoe advertenties in de Opera te verwijderen
Hoe advertenties in de Opera te verwijderen

instructies:

Stap 1

Gebruik uw eigen browsermogelijkheden - het heeft ingebouwde mechanismen voor het blokkeren van pop-upadvertenties. Open het browsermenu, ga naar het gedeelte "Instellingen" en selecteer de regel "Algemene instellingen". Er wordt een apart venster geopend op het tabblad "Basis" dat u nodig hebt. Selecteer in de vervolgkeuzelijst onder de tekst "Specificeer hoe om te gaan met pop-upvensters", een van de vier opties om op dit advertentiemechanisme te reageren en klik op OK.

Stap 2

Er is een kortere manier om de methode voor het blokkeren van pop-ups te selecteren - druk gewoon op de F12-toets en er verschijnt een lijst met "snelle instellingen" op het scherm. De bovenste vier regels daarin bevatten dezelfde opties om op deze advertentietechniek te reageren - selecteer degene die u wilt.

Stap 3

Installeer een extra extensie die meer blokkeert dan alleen pop-upadvertenties. Open het menu in de browser en klik in het gedeelte "Extensies" op het item "Extensies selecteren". Opera laadt de website van de fabrikant, waarmee u de extensie kunt kiezen die u nodig heeft uit meer dan duizend opties. Voer bijvoorbeeld adblock in het zoekveld in en krijg links naar verschillende adblocker-opties. Lees de beschrijvingen, kies het meest geschikte advertentiefilter en klik op de link "Installeren". De browser doet de rest zelf en u kunt deze extensie op elk moment in-, uitschakelen of verwijderen met behulp van het paneel dat wordt aangeroepen door de sneltoets Ctrl + Shift + E. Het menu heeft ook een link naar dit paneel - het heet "Extensies beheren" en wordt in de sectie "Extensies" geplaatst.

Stap 4

Installeer een zelfstandige applicatie die is ontworpen om advertenties te blokkeren, niet alleen in Opera, maar in alle browsers die u gebruikt. U kunt veel van dergelijke programma's op internet vinden, bijvoorbeeld Ad Muncher, AdGuard, ATGuard en andere.

Aanbevolen: