Een Spel Starten Vanaf Een Schijfkopie

Inhoudsopgave:

Een Spel Starten Vanaf Een Schijfkopie
Een Spel Starten Vanaf Een Schijfkopie

Video: Een Spel Starten Vanaf Een Schijfkopie

Video: Een Spel Starten Vanaf Een Schijfkopie
Video: Trein Bus en Loop Spel Jeugdkamp 2016 2024, April
Anonim

Een schijfkopie is een bestand dat een volledige kopie bevat van de inhoud en structuur van het bestandssysteem en gegevens die zijn opgeslagen op een cd (cd of dvd). Schijfimages worden vaak gebruikt om games te installeren, omdat het beeldformaat erg handig is voor het distribueren van games via het netwerk. Het installeren van games vanuit de afbeelding heeft zijn eigen kenmerken.

Een spel starten vanaf een schijfkopie
Een spel starten vanaf een schijfkopie

instructies:

Stap 1

Om het spel vanaf een schijfkopie te installeren, heb je een speciaal programma nodig met de naam Daemon Tools. Dit programma emuleert een "virtuele schijf" waarin de "virtuele schijf" is gemount. Daemon Tools kan worden gedownload via de link https://www.cwer.ru/sphinx?s=Daemon+Tools, evenals op de officiële website van het programma: https://www.daemon-tools.cc/rus/home. Het programma heeft twee versies: betaald en gratis. Het heeft geen zin om een betaalde versie te kopen om virtuele schijven te installeren en uit te voeren, aangezien de gratis versie redelijk goed werk levert met deze taak. De installatie van het programma duurt enkele minuten en vereist geen speciale opties

Stap 2

Na installatie begint het programma te "leven" in het systeemvak. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de knop "Emulatie" in het menu dat verschijnt. Klik in het vervolgkeuzemenu ervan op de regel "Alle opties zijn ingeschakeld". Het programma is klaar voor gebruik. Als u nu de map "Deze computer" invoert, kunt u naast de fysieke schijven die in het systeem zijn geïnstalleerd, een of meer virtuele schijven zien.

Stap 3

Klik met de linkermuisknop op het pictogram op het item van het formulier "Drive 0: [X:] Leeg". Daarna zou een verkennervenster moeten verschijnen, waarin je het eerder gedownloade schijfkopiebestand met het spel moet vinden. Deze bestanden kunnen na autorun een gewone cd hebben. Of de inhoud van de schijf wordt weergegeven zoals in het verkennervenster. Om het spel te starten, hoef je alleen maar een bestand met de naam Setup te vinden. Verdere installatie van het spel verloopt zoals in het geval van een gewone schijf.

Aanbevolen: