Hoe Het Bestandsgewicht Te Verminderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bestandsgewicht Te Verminderen
Hoe Het Bestandsgewicht Te Verminderen

Video: Hoe Het Bestandsgewicht Te Verminderen

Video: Hoe Het Bestandsgewicht Te Verminderen
Video: Waarom kom je aan met antidepressiva en stemmingsstabilisatoren? 2024, Maart
Anonim

Door het bestandsgewicht te verminderen, bespaart u vrije ruimte op uw harde schijf. Tegenwoordig kan het volume van een document worden verminderd door het te archiveren.

Hoe het bestandsgewicht te verminderen
Hoe het bestandsgewicht te verminderen

Noodzakelijk

Computer, WinRar-programma, elk bestand

instructies:

Stap 1

Meestal is WinRar standaard op elke computer geïnstalleerd. Als een dergelijk programma niet beschikbaar is op uw pc, moet u het installeren voordat u het bestand kunt comprimeren. Dit programma wordt gratis verspreid, waardoor u het op internet kunt downloaden door het bijbehorende verzoek in de zoekmachine in te voeren. Nadat het programma is gedownload, moet u het installeren.

Stap 2

Dubbelklik met de linkermuisknop op de snelkoppeling van het programma-installatieprogramma. Het systeem zal het archief automatisch uitpakken in de gewenste map. Na voltooiing van de installatie wordt een venster geopend op het bureaublad waar u de programma-instellingen moet instellen - vink de vakjes naast alle items in het venster aan en klik op de knop "OK". Verdere herstart van de computer is optioneel.

Stap 3

Nadat u de archiver op uw pc hebt geïnstalleerd, kunt u doorgaan met het comprimeren van het bestand. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het gewenste document en selecteer "Toevoegen aan archief" of "Toevoegen aan WinRar" (afhankelijk van de versie van het geïnstalleerde programma). Geef tijdens het archiveren de gewenste instellingen voor het bestand op. Deze methode om bestanden te comprimeren is het meest effectief op grote schaal. Op hetzelfde bestand is het verschil in grootte met het origineel onbeduidend.

Aanbevolen: