Hoe De Sleutel Te Veranderen Dr. Web

Inhoudsopgave:

Hoe De Sleutel Te Veranderen Dr. Web
Hoe De Sleutel Te Veranderen Dr. Web

Video: Hoe De Sleutel Te Veranderen Dr. Web

Video: Hoe De Sleutel Te Veranderen Dr. Web
Video: Dr Web Cureit как скачать, настроить, проверить на вирусы? 2024, Mei
Anonim

Het antivirusprogramma Doctor Web is terecht populair. Een van de onbetwiste voordelen zijn hoogwaardige computerbescherming en stealth - het programma herinnert zich alleen aan zichzelf als het echt belangrijk is. Maar in het geval dat de licentiesleutel is verlopen, ondervindt de gebruiker bepaalde problemen.

Hoe de sleutel te veranderen Dr. Web
Hoe de sleutel te veranderen Dr. Web

instructies:

Stap 1

U kunt een nieuwe licentiesleutel kopen op de officiële website van de programmafabrikant: https://www.drweb.com/?lng=ru Bovendien kunt u tijdelijk gratis logsleutels gebruiken, deze werken van één tot meerdere maanden.

Stap 2

Houd er rekening mee dat een niet-gelicentieerde sleutel kan worden geblokkeerd. In dit geval heeft dr. Web beschermt uw computer, maar u kunt geen automatische updates van de antivirusdatabase gebruiken. Nadat u een licentiesleutel hebt gekocht of een journaalsleutel hebt gedownload, installeert u deze; u kunt dit op twee manieren doen.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het groene Doctor Web-pictogram in het systeemvak. Selecteer de optie "Zelfverdediging uitschakelen". Vul de verificatie code in. Open de programmamap, meestal is dit het pad: C: / Program Files / DrWeb

Stap 4

Kopieer de nieuwe sleutel naar deze map, om het overschrijven van de sleutel te bevestigen (het oude bestand wordt vervangen door de nieuwe), antwoord bevestigend. U kunt eenvoudig het oude drweb32.key-bestand verwijderen en een nieuwe invoegen. Nadat u de sleutel hebt vervangen, schakelt u Zelfverdediging opnieuw in door met de rechtermuisknop op het Doctor Web-pictogram te klikken en "Zelfverdediging inschakelen" te selecteren. Start je computer opnieuw op. Na het opnieuw opstarten van "Dr. Web "zal normaal gaan werken.

Stap 5

Installeer dr. Web is ook mogelijk op de tweede manier: klik met de rechtermuisknop op het programmapictogram in het systeemvak, selecteer Tools - License Manager. Selecteer in het geopende venster "Bladeren" - het vergrootglaspictogram in de rechterbovenhoek. Zoek het nieuwe sleutelbestand, bevestig uw keuze. Verwijder vervolgens het oude bestand door het te markeren en op het verwijderpictogram te klikken. Start je computer opnieuw op.

Stap 6

Voor het gemak van het bijwerken van de antivirusdatabases, vergeet niet om Doctor Web correct te configureren. Voer de update uit, selecteer in het geopende venster "Instellingen". Voer in het tabblad "Update Server" het adres in: https://download.drweb.com/bases/ Om de updatefrequentie te configureren, opent u Tools - Scheduler - Schedule. Stel het tijdstip in waarop de update plaatsvindt.

Aanbevolen: