Zo Laat Je Je Gezicht Er Glanzend Uitzien

Inhoudsopgave:

Zo Laat Je Je Gezicht Er Glanzend Uitzien
Zo Laat Je Je Gezicht Er Glanzend Uitzien

Video: Zo Laat Je Je Gezicht Er Glanzend Uitzien

Video: Zo Laat Je Je Gezicht Er Glanzend Uitzien
Video: Een slanker gezicht 2024, Mei
Anonim

In modetijdschriften worden foto's van modellen gemaakt in grafische editors om de huid glanzend te maken, zonder de minste fout. Zelfs een niet-professional kan een dergelijk resultaat bereiken in Adobe Photoshop.

de huid is glanzend, zonder onvolkomenheden
de huid is glanzend, zonder onvolkomenheden

Noodzakelijk

Adobe Photoshop 7 of hoger

instructies:

Stap 1

Open de originele afbeelding (Ctrl + O) en kopieer (Ctrl + J).

Stap 2

Allereerst moet u zich ontdoen van grote onvolkomenheden, zoals acne of vette glans. Neem het gereedschap Kloonstempel (S), verplaats het naar een gezond deel van de huid en klik tegelijkertijd met de muis terwijl u Alt op het toetsenbord ingedrukt houdt. Laat vervolgens los en schets in het "slechte" gebied. Verwijder eventuele grote onvolkomenheden op dezelfde manier. De perskracht voor de stempel is 20-30%.

Stap 3

Dupliceer de laag (Ctrl + J). Vouw het menu Filter uit, vervolgens Vervagen en klik op Gaussiaans vervagen. De vervaging moet agressief zijn om de huid glad te maken. Pas de vervagingsstraal aan en pas het effect toe (OK).

Stap 4

Druk op F7 en de knop gemarkeerd met een kleine rode cirkel. Selecteer het vulgereedschap (G) met zwart en klik binnen de afbeelding. De afbeelding moet "verschijnen".

Stap 5

Neem een penseel (B) met de volgende parameters: kleur wit, druk 30-35 procent, middelgroot, met vage randen. Verwerk vervolgens de afbeelding ermee. Borstel niet over haar, wimpers, wenkbrauwen, lippen, tanden en gezichtsplooien. Probeer niet te dicht bij deze gebieden te komen.

Voeg alle lagen samen (Ctrl + E).

Stap 6

Soms heeft glanzend leer een "plastic effect". Om van dit effect af te komen, moet je een nieuwe textuur voor de huid maken. Maak een kopie van de huidige afbeelding (Ctrl + J). Kies uit het menu "Filter" - "Textuur" en vervolgens "Graan". Pas het effect toe. Stel in het deelvenster Lagen (F7) het type in op "Glow" en pas de dekking aan. Lijm de lagen.

Stap 7

Maak een laag (kies Nieuw in het menu Laag). Breng met een grote borstel met zachte randen de blush aan en borstel over de lippen. Je kunt ook lichte make-up aanbrengen om je ogen te accentueren. Selecteer daarna het overlaytype van de laag "Overlay" en pas de dekking aan. Lijm de lagen.

Stap 8

Maak een nieuwe kopie van de laag. Selecteer het sponsgereedschap (standaard - O) en ga met dit gereedschap over de tanden. De tanden zijn dan perfect wit.

Stap 9

Dupliceer de laag. Neem een grote highlighttool met zachte randen en verhoog de highlights op het haar iets om het een gezonde glans te geven. Om het helemaal af te maken, kun je de achtergrond een beetje vervagen. Hoe je dit doet hebben we al beschreven in de les “Hoe vervaag je de achtergrond”. Sla het eindresultaat op.

Aanbevolen: