Glitter Van Een Gezicht Verwijderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Glitter Van Een Gezicht Verwijderen In Photoshop
Glitter Van Een Gezicht Verwijderen In Photoshop

Video: Glitter Van Een Gezicht Verwijderen In Photoshop

Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2022, November
Anonim

Zoals vaak gebeurt, wordt de foto verwend door de olieachtige glans op het gezicht. Witte, glanzende vlekken op neus, voorhoofd, wangen en zelfs oren. Natuurlijk is het altijd het beste om poeder te gebruiken om je gezicht glanzend te houden. Maar als het buiten erg heet is en het zweet in drie stromen stroomt, dan zal het je niet redden. In dergelijke gevallen kunt u altijd het wijdverbreide Adobe Photoshop-programma gebruiken en uw foto's op volgorde zetten.

Glitter van een gezicht verwijderen in Photoshop
Glitter van een gezicht verwijderen in Photoshop

Het is nodig

Adobe Photoshop-fotografie

instructies:

Stap 1

Open de foto met Adobe Photoshop. Dupliceer de laag: klik met de rechtermuisknop op de "achtergrond"-laag en selecteer "laag dupliceren" in het menu dat verschijnt. Er verschijnt een venster voor je. Schrijf in dit venster in het veld "hoe" "1". Met deze laag gaan we aan de slag. Maak altijd een kopie van de originele laag voordat u aan het werk gaat. Hierdoor kunt u het resultaat vervolgens vergelijken met het origineel. En als iets niet werkt voor u, dan kan de mislukte laag worden verwijderd, een nieuwe kopie van de bron maken en vanaf het begin beginnen.

Stap 2

Laten we nu verder gaan met het werk zelf. We zullen het hulpmiddel Retoucheerpenseel gebruiken. Stel de penseelgrootte in die voor u geschikt is, de overlapmodus "normaal", selecteer de bron "voorbeeld", stel de "actieve laag" voor het monster in. Houd de "Alt"-toets ingedrukt en klik met de muis op een goed deel van de huid. De borstel nam een ​​monster. Nu kunt u "Alt" loslaten en, net als een normale borstel, de glans op de huid beginnen uit te smeren. Grote delen van de huid moeten zeer voorzichtig worden overschilderd, omdat de huid hierdoor onnatuurlijk en lelijk kan worden.

Stap 3

Als je alle glitter van het gezicht hebt verwijderd, zet je de laag uit. Zo kun je het beeld voor en na bewerking vergelijken. Vergeet niet de laag weer aan te zetten. Klik met de rechtermuisknop op de onderste laag en selecteer "afvlakken". Nu zijn beide lagen samengevoegd en gefixeerd.

Stap 4

Sla de resulterende afbeelding op en geniet ervan. Je foto is veel aantrekkelijker geworden en je gezicht ziet er netter uit.

Populair per onderwerp