Hoe Over Te Schakelen Naar De Venstermodus

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar De Venstermodus
Hoe Over Te Schakelen Naar De Venstermodus

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar De Venstermodus

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar De Venstermodus
Video: Hoe plastic hellingen op ramen te maken 2024, Mei
Anonim

De venstermodus wordt gebruikt om een toepassing te starten in de systeemvenstermodus, waarmee u de grootte van de bezette ruimte op het scherm kunt wijzigen. Schakelen tussen volledig scherm en venstermodus wordt uitgevoerd door op de toetsenbordknoppen te drukken of door de gewenste opties in de instellingen te gebruiken.

Hoe over te schakelen naar de venstermodus
Hoe over te schakelen naar de venstermodus

instructies:

Stap 1

Als je het spel in de venstermodus wilt starten, moet je de parameters ervan wijzigen. Start het spel met een snelkoppeling op het bureaublad of via het menu Start. Wacht tot het opstartscherm verschijnt.

Stap 2

Klik na het starten van het programma op het menu "Opties" of "Instellingen" op het scherm. Ga daarna naar het gedeelte "Grafische instellingen" of "Afbeeldingen". Selecteer "Volledig scherm" door de schuifregelaar naar de "Geen" positie te verplaatsen. Klik op de knop "Opslaan" of "Toepassen" om de resultaten toe te passen. Het spel kan onmiddellijk opnieuw worden gestart in de venstermodus, of u moet mogelijk handmatig afsluiten en opnieuw inloggen, afhankelijk van de versie van de toepassing die u gebruikt.

Stap 3

U kunt het programma ook in de venstermodus uitvoeren door de instellingen aan te passen. Klik met de rechtermuisknop op de toepassingssnelkoppeling en selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu dat verschijnt. Ga in het nieuwe venster naar het tabblad "Snelkoppeling". In de regel "Venster" ziet u verschillende opties. Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer de optie "Normale venstergrootte". Hierdoor kan het programma niet in volledig scherm worden uitgevoerd, maar in venstermodus.

Stap 4

Het is ook mogelijk om de interface van elk programma uit te breiden naar volledig scherm of ze te verkleinen tot de grootte van het venster met behulp van de Windows-interface-elementen in de rechterbovenhoek van elke actieve toepassing. Klik op de middelste knop op het bovenpaneel in de rechterhoek van het scherm om over te schakelen van Volledig scherm naar Venster minimaliseren.

Stap 5

In de venstermodus kunt u snel schakelen tussen toepassingen die op het systeem worden uitgevoerd. U kunt programma's over uw bureaublad verplaatsen en uw werkruimte naar eigen inzicht indelen. U kunt schakelen tussen actieve toepassingen met behulp van de sneltoetsen alt="Afbeelding" en Tab.

Aanbevolen: