Hoe Excel-bestand Te Openen Met Wachtwoord

Inhoudsopgave:

Hoe Excel-bestand Te Openen Met Wachtwoord
Hoe Excel-bestand Te Openen Met Wachtwoord

Video: Hoe Excel-bestand Te Openen Met Wachtwoord

Video: Hoe Excel-bestand Te Openen Met Wachtwoord
Video: Bestanden beveiligen met een wachtwoord 2024, Mei
Anonim

U kunt een met een wachtwoord beveiligd Excel-bestand niet openen zonder de tussenkomst van aanvullende software van derden. Er zijn veel van dergelijke programma's en de keuze van de meest geschikte is aan de gebruiker.

Hoe Excel-bestand te openen met wachtwoord
Hoe Excel-bestand te openen met wachtwoord

Noodzakelijk

  • - Wachtwoordverwijderaar;
  • - Geavanceerd VBA-wachtwoordherstel;
  • - Excel Wachtwoord Herstel Master.

instructies:

Stap 1

Download Passord Remover van Einar Stele Huse om een met een wachtwoord beveiligd Excel-bestand te openen en het uitvoerbare bestand password.xla uit te voeren.

Stap 2

Klik op de knop OK op het bericht dat het programma succesvol is geïnstalleerd en open vervolgens het menu Extra in de bovenste werkbalk van de Excel-toepassing voor Microsoft Office.

Stap 3

Zoek de nieuwe items Beveiligd blad opheffen en Werkmap opheffen die verschijnen, ontworpen om de vereiste bewerkingen uit te voeren om het wachtwoord uit het geselecteerde bestand te verwijderen.

Stap 4

Specificeer het gewenste blad of boek en gebruik de overeenkomstige opdracht van het menu "Service".

Stap 5

Gebruik Elmsoft's gratis demo Advanced VBA Password recovery om het wachtwoord voor VBA-scripts in de Excel-kantoortoepassing te verwijderen.

Stap 6

Start het programma en selecteer het item Bestand openen in de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster.

Stap 7

Geef het te openen bestand op in de lijst en selecteer de gewenste actie in het dialoogvenster VBA-wachtwoord dat wordt geopend.

Stap 8

Klik op de knop Wachtwoord wijzigen om het wachtwoord voor het geselecteerde bestand te wijzigen of gebruik de knop Wachtwoord verwijderen om het wachtwoord volledig te verwijderen.

Stap 9

Klik op OK om de toepassing van de geselecteerde wijzigingen te bevestigen.

Stap 10

Ervaar de kracht van Rixler Software's Excel Password Recovery Master, die het online opzoeken van sleutels op een bedrijfsserver combineert met een real-life decoderingsproces op een lokale computer om de bescherming van gevoelige gebruikersgegevens die altijd op de computer blijven, te maximaliseren. De applicatie-interface is intuïtief en vereist geen speciale training. De procedure voor het decoderen en opnieuw instellen van het wachtwoord wordt op de achtergrond uitgevoerd en de bewerking kan met één muisklik worden gestart.

Aanbevolen: