Hoe Mov-bestanden Samen Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Mov-bestanden Samen Te Voegen
Hoe Mov-bestanden Samen Te Voegen

Video: Hoe Mov-bestanden Samen Te Voegen

Video: Hoe Mov-bestanden Samen Te Voegen
Video: How to Merge Multiple Video Clips with VLC player 2024, Mei
Anonim

Bij het maken van je eigen videoclips moet je vaak meerdere fragmenten combineren tot één geheel. Om dit proces uit te voeren, worden verschillende programma's gebruikt. Dit kunnen zowel eenvoudige hulpprogramma's als krachtige video-editors zijn.

Hoe mov-bestanden samen te voegen
Hoe mov-bestanden samen te voegen

Noodzakelijk

Windows Movie Maker

instructies:

Stap 1

Als u niet van plan bent altijd met videobestanden te werken, download dan Windows Movie Maker van https://explore.live.com/windows-live-essentials-movie-maker-get-started. Met deze editor kunt u alle bewerkingen uitvoeren die nodig zijn om videoclips samen te voegen. Installeer deze applicatie en start uw computer opnieuw op.

Stap 2

Start Movie Maker, open het tabblad Opties en selecteer "Russisch" in het menu Taal. Klik op de knop Toepassen en wacht tot het taalmenu verandert. Open het menu Bestand en klik op de knop Nieuw project. Selecteer Bestand importeren. Zoek en selecteer in het verkennermenu dat wordt geopend alle videofragmenten die zullen deelnemen aan het verbindingsproces. Klik op de knop Toevoegen.

Stap 3

Nu worden de namen van de geselecteerde bestanden weergegeven in het bovenste venster van het werkmenu. Klik op het tabblad Instellingen en selecteer Renderbalk weergeven. Nadat het gewenste paneel verschijnt, brengt u de toegevoegde bestanden er één voor één naar over. Het is beter om bestanden toe te voegen in de gewenste volgorde. Dit bespaart u de moeite om de fragmenten opnieuw te partitioneren.

Stap 4

Voeg een audiotrack toe als u muziek aan een clip wilt toevoegen. Open hiervoor het menu "Bestand" en klik op de knop "Importeren". Selecteer een bestand in mp3- of wav-indeling.

Stap 5

Open na het voorbereiden van de clip het menu Bestand opnieuw en klik op de knop Opslaan als. Schakel het selectievakje "Maximum videoformaat" uit. Vink het vakje aan naast Beste kwaliteit leveren. Klik op de knop "Opslaan" en wacht terwijl het programma de vereiste bewerkingen uitvoert.

Stap 6

Voer het resulterende bestand uit en controleer de verbindingskwaliteit van de videofragmenten. Zorg ervoor dat er geen abrupte overgangen en "lege" kaders zijn. Knip ze eventueel uit.

Aanbevolen: