Hoe Het Geluid Bij De Video Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid Bij De Video Te Passen
Hoe Het Geluid Bij De Video Te Passen

Video: Hoe Het Geluid Bij De Video Te Passen

Video: Hoe Het Geluid Bij De Video Te Passen
Video: Geluiden onder de video zetten u0026 volume aanpassen 2024, April
Anonim

Om het geluid aan de video aan te passen, moet u een programma gebruiken dat digitale video kan bewerken, of een toepassing voor het synchroniseren van audio- en videotracks.

Hoe het geluid bij de video te passen
Hoe het geluid bij de video te passen

instructies:

Stap 1

Start een videobewerkingsprogramma met de functie om audio- en videotracks te splitsen. Bijvoorbeeld de iMovie-editor van Apple (voor Mac) of Adobe Premiere (voor pc). Importeer het videobestand in het programma door Importeren te selecteren in het menu Bestand. Wanneer het venster Importeren wordt geopend, navigeert u naar de map op uw harde schijf waar het bestand is opgeslagen en dubbelklikt u erop.

Stap 2

Klik op de eerste videoclip die is gemaakt van de geïmporteerde video en gebruik vervolgens de Shift- en pijl-omlaagtoetsen om naar beneden te gaan en alle clips uit het videobestand te selecteren. Wanneer alle clips zijn geselecteerd, klikt u op een clip en sleept u deze naar de tijdlijn om alle videoclips in de juiste volgorde te verplaatsen.

Stap 3

Klik op het "+"-symbool naast de track met het label Video om de audiotrack weer te geven. Klik met de rechtermuisknop op de video- of audiotrack en selecteer de optie Ontkoppelen om de audio en video in twee afzonderlijke rijen te splitsen.

Stap 4

Verplaats de clips naar rechts om de audiotrack later af te spelen. Of verplaats de clips naar links zodat de audiotrack eerder wordt afgespeeld. Om de eerste clip naar links te verplaatsen, klikt u eerst op de linkerrand van de clip en sleept u deze iets naar rechts om wat ruimte te creëren.

Stap 5

Controleer de synchronisatie van audio- en videosequenties bij het verplaatsen van clips door op de knop Afspelen op het voorbeeldscherm te klikken. Zodra de audio en video synchroon worden afgespeeld, kiest u Exporteren in het menu Bestand. Voer een bestandsnaam in, klik op de knop Bladeren om een map te selecteren om de video op te slaan en klik op de knop Exporteren.

Stap 6

Download en installeer geschikte software zoals AV-Sync of VirtualDub om audio aan video te koppelen met behulp van een synchronisatietoepassing. Selecteer in het menu Bestand de optie Openen. Ga naar de map die het videobestand bevat en dubbelklik erop om toe te voegen aan de programma-interface.

Stap 7

Ga naar de automatische synchronisatiefunctie. In AV-Sync bevindt deze functie zich onder het tabblad Sync. Klik in VirtualDub op Video - Sync. Selecteer een optie voor automatische synchronisatie door op de knop Automatisch te klikken in AV-Sync of Wijzig video en audio zodat ze overeenkomen in VirtualDub. Klik op OK om terug te keren naar het hoofdprogrammascherm. Selecteer Opslaan of Toepassen in het menu Bestand, voer de bestandsnaam in het venster dat verschijnt in en druk op Enter.

Aanbevolen: