Hoe Het Geluid In De Browser Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid In De Browser Aan Te Passen
Hoe Het Geluid In De Browser Aan Te Passen

Video: Hoe Het Geluid In De Browser Aan Te Passen

Video: Hoe Het Geluid In De Browser Aan Te Passen
Video: How To Fix No Sound In Google Chrome 2024, April
Anonim

Vaak ligt de reden voor het ontbreken van geluid op de pagina's van uw favoriete site in een banale storing van uw browserinstellingen. U kunt dit misverstand zelf corrigeren door slechts een paar klikken met uw computermuis te maken.

Hoe het geluid in de browser aan te passen
Hoe het geluid in de browser aan te passen

Het is nodig

een computer

instructies:

Stap 1

Als u plotseling geluid verliest in de Internet Explorer-browser, of het geluid wordt er in principe niet in afgespeeld, volg dan de volgende aanbevelingen.

Controleer eerst of de optie voor het afspelen van audio daadwerkelijk is ingeschakeld in de browser zelf. U kunt dit doen door naar de sectie "Multimedia" te gaan (het volledige pad begint als volgt: Start - Programma's - Internet Explorer (selecteer "Extra" in de menubalk) - Internetopties - tabblad Geavanceerd). Wanneer u de gewenste sectie vindt, ziet u in het geopende venster het opschrift 'Speel geluiden af op webpagina's'. Vink het bijbehorende item aan (klik met de linkermuisknop) als het er nog niet was.

Stap 2

Er is nog een mogelijke reden voor het ontbreken van geluid: om de een of andere reden loopt het programma op de site met fouten. Dienovereenkomstig zullen de browserinstellingen in dit geval nergens toe leiden.

Stap 3

Als uw hoofdbrowser niet Internet Explorer is, maar Mazilla Firefox, moet u iets andere acties uitvoeren op uw pc.

Als de links naar geluidsbestanden niet willen openen in de mediaspeler, en de ingebouwde (eigen) Mazilla ze niet kan starten, open dan Mazilla en klik op de knop "Extra" in het bovenste menu. Vervolgens moet je het pad volgen: Instellingen - tabblad Toepassingen - Geluidsrecorder en "Gebruik Windows Media Player" installeren.

Stap 4

Als sites op uw pc worden geopend via de Opera-browser, is het herstellen van het geluid net zo eenvoudig als hierboven beschreven. Om te controleren of alle instellingen correct zijn, opent u uw browser, gaat u naar het menu "Toepassingen" door op het pictogram in de linkerbenedenhoek te klikken. Selecteer in het menu dat verschijnt "Instellingen" - "Algemene instellingen". Ga in het nieuwe venster naar het tabblad "Geavanceerd" en zoek en klik in het linkermenu op "Inhoud". Zorg ervoor dat er een selectievakje is voor "Geluid op webpagina's inschakelen".

Aanbevolen: