Hoe Het Beeld Op De Webcam Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beeld Op De Webcam Aan Te Passen
Hoe Het Beeld Op De Webcam Aan Te Passen

Video: Hoe Het Beeld Op De Webcam Aan Te Passen

Video: Hoe Het Beeld Op De Webcam Aan Te Passen
Video: How To Fix Google Meet Webcam Not Working 2024, Mei
Anonim

Het aanpassen van het beeld in de webcam wordt uitgevoerd met behulp van gespecialiseerde programma's die meestal in één set worden geleverd, samen met de stuurprogramma's voor het apparaat. Via de toepassing voor beeldbeheer in de camera kunt u het contrast, de helderheid en de helderheid van de video die tijdens de uitzending wordt ontvangen, wijzigen.

Hoe het beeld op de webcam aan te passen
Hoe het beeld op de webcam aan te passen

instructies:

Stap 1

Om de kleuren te regelen die door de webcam worden weergegeven, voert u de beeldbesturingssoftware uit. Voor apparaten van Microsoft wordt bijvoorbeeld de LifeCam-applicatie gebruikt, voor Logitech - de Logitech WebCam. Als je de camera op een laptop instelt, kun je ook programma's toepassen van de fabrikant van het specifieke apparaat. Als de applicatie voor het werken met de camera niet is geïnstalleerd, gaat u naar de officiële website van de fabrikant van uw apparaat en vindt u het vereiste programma in het gedeelte met technische ondersteuning en downloads van stuurprogramma's.

Stap 2

Ga naar het gedeelte "Instellingen" of "Parameters" van het actieve programma. U krijgt verschillende secties te zien die u kunt aanpassen, waaronder helderheid, contrast en scherpte. Afhankelijk van de softwareversie kunnen extra opties worden toegepast om de beeldkwaliteit te verhogen.

Stap 3

Pas de voorgestelde parameters aan met behulp van de schuifregelaars op het scherm. U kunt het effect zien van het toepassen van elke parameter in het venster met het beeld dat momenteel de camera binnenkomt. U kunt ook de resolutie van de vastgelegde afbeeldingen wijzigen. Voor camera's met een hoge resolutie matrix kun je kiezen voor de optie True Color of een groter formaat van het uitgezonden beeld.

Stap 4

Sla de wijzigingen op door op de knop "Opslaan" of "Toepassen" te klikken. De camera is nu ingesteld en u kunt ermee bellen via internet.

Stap 5

U kunt de parameters ook aanpassen in het programma zelf waarmee u het beeld uitzendt. Dus, als je Skype gebruikt, ga dan naar instellingen via het menu "Extra" - "Opties" van het programma. Klik op de knop "Video-instellingen" en klik op de link "Webcam-instellingen". Gebruik de voorgestelde schuifregelaars om uw afbeelding aan te passen en sla de wijzigingen vervolgens op door op de knop "Opslaan" in het programmavenster te klikken.

Aanbevolen: