Hoe De Computerprestaties Te Versnellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Computerprestaties Te Versnellen
Hoe De Computerprestaties Te Versnellen

Video: Hoe De Computerprestaties Te Versnellen

Video: Hoe De Computerprestaties Te Versnellen
Video: How to Speed Up Your Windows 10 Performance (best settings) 2024, Mei
Anonim

Doorgaans wordt een verbetering van de computerprestaties bereikt door bepaalde apparaten te wijzigen of nieuwe elementen aan de structuur van de pc toe te voegen. Het is belangrijk om te begrijpen dat u de prestaties van uw computer en laptop kunt optimaliseren zonder mechanische tussenkomst.

Hoe de computerprestaties te versnellen
Hoe de computerprestaties te versnellen

Noodzakelijk

  • - Slimme defragmentatie;
  • - Geavanceerde systeemzorg.

instructies:

Stap 1

Om de beste prestaties van uw computer te krijgen, moet u instellingen voor meerdere apparaten configureren. Daarnaast is het belangrijk om een soort balans te vinden tussen alle elementen van de pc. Optimaliseer eerst uw harde schijf. Open de eigenschappen van het lokale volume waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd.

Stap 2

Zoek het item "Toestaan om bestanden op schijf te indexeren" en schakel deze functie uit door het bijbehorende selectievakje uit te schakelen. Klik op de knop Toepassen en selecteer Voor alle bestanden en submappen

Stap 3

Download en installeer Ouslogics Smart Defrag. Voer dit hulpprogramma uit. Plaats een vinkje naast elke partitie op de harde schijf. Klik op de knop Opmaak en selecteer Optimaliseren en opmaken. Activeer in het menu met geavanceerde opties de functie "Bestanden groter dan 1 GB overslaan".

Stap 4

Installeer het Advanced System Care-programma. U kunt dit hulpprogramma downloaden van www.iobit.com. Start het ASC-programma en open het menu Systeemdiagnose. Vink de vakjes naast "Optimalisatie" aan en klik op de knop "Scannen"

Stap 5

Klik op de knop "Repareren" nadat de systeemscan is voltooid. Ga naar het menu Systeemopruiming. Markeer registerfouten en onnodige bestanden. Klik op de knoppen Scannen en herstellen. Sluit het programma nadat het is uitgevoerd.

Stap 6

Open het configuratiescherm en selecteer het menu "Beheer". Navigeer naar de lijst met services voor uw besturingssysteem. Schakel onnodige en onnodige services en processen uit. Zoek hiervoor het gewenste item, klik er met de rechtermuisknop op en open de eigenschappen van deze service.

Stap 7

Stel in de kolom "Opstarttype" de optie "Uitgeschakeld" in. Sla uw wijzigingen op. Nadat u alle onnodige services hebt uitgeschakeld, start u uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: