Hoe Te Converteren Van Mp3 Naar Wma-formaat

Inhoudsopgave:

Hoe Te Converteren Van Mp3 Naar Wma-formaat
Hoe Te Converteren Van Mp3 Naar Wma-formaat

Video: Hoe Te Converteren Van Mp3 Naar Wma-formaat

Video: Hoe Te Converteren Van Mp3 Naar Wma-formaat
Video: How to Convert WMA Files to MP3 2024, Mei
Anonim

In sommige gevallen is het veel handiger om het wma-formaat te gebruiken dan het mp3-formaat, omdat bij dezelfde bitsnelheden het wma-bestand iets kleiner is. Het converteren van mp3-formaat naar wma-formaat wordt uitgevoerd met behulp van speciale programma's die converters worden genoemd.

Hoe te converteren van mp3 naar wma-formaat
Hoe te converteren van mp3 naar wma-formaat

instructies:

Stap 1

Om een audiobestand van formaat naar formaat te converteren, heb je een conversieprogramma nodig. Conversieprogramma's zijn, zoals alle software in het algemeen, onderverdeeld in betaalde en gratis programma's. Gratis softwareoplossingen kunnen worden gebruikt om een audiobestand te converteren dat bedoeld is om in een huiselijke omgeving te luisteren. Een van die gratis software is Audio Transcoder, die kan worden gedownload via de link https://www.audio-transcoder.com/downloads/audiotranscoderru.exe. Installeer het programma na het downloaden op uw computer en voer het uit

Stap 2

Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop "Bestand toevoegen". De ingebouwde bestandsbeheerder van de applicatie wordt geopend, waarmee u het pad naar het te converteren bestand moet specificeren. U kunt ook een bestand toevoegen door het bestand met de muisaanwijzer naar het programmavenster te slepen. Nadat u het bestand aan het programma hebt toegevoegd, selecteert u het formaat van de uiteindelijke audio-opname (in ons geval wma), evenals de opties voor de kwaliteit ervan - 64 Kb / s, 92 Kb / s, enzovoort. Selecteer vervolgens de map waarin het geconverteerde bestand wordt opgeslagen en klik op de knop "Converteren". Na een tijdje (afhankelijk van het vermogen van de computer) verschijnt het wma-bestand in de map die u hebt opgegeven.

Stap 3

Audio Transcoder biedt een breed scala aan functies voor het converteren van verschillende audiobestanden en biedt ook de handigste manieren om ze te converteren. Na installatie wordt de applicatie bijvoorbeeld geïntegreerd in het contextmenu van de verkenner, waarna de conversie kan worden gestart door met de rechtermuisknop te klikken op een willekeurig mp3-bestand dat op de computer is opgeslagen.

Aanbevolen: