Hoe Muziek Naar Mp3 Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Naar Mp3 Te Converteren
Hoe Muziek Naar Mp3 Te Converteren

Video: Hoe Muziek Naar Mp3 Te Converteren

Video: Hoe Muziek Naar Mp3 Te Converteren
Video: Liedje naar mp3 converteren 2024, April
Anonim

Bepaalde categorieën mobiele telefoons en draagbare spelers accepteren slechts een beperkt aantal audioformaten. Voor het succesvol afspelen van tracks met de gespecificeerde apparatuur, is het noodzakelijk om bestanden te converteren.

Hoe muziek naar mp3 te converteren
Hoe muziek naar mp3 te converteren

Het is nodig

  • - Geluid smeden;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Als u snel internet hebt, gebruik dan online bronnen waarmee u snel het formaat van de muziektrack kunt wijzigen. Zet uw computer aan en activeer uw internetverbinding. Start een webbrowser en open de media.io/ru-website.

Stap 2

Klik op de knop Bestand selecteren. Nadat u Verkenner hebt gestart, selecteert u het muzieknummer dat u wilt formatteren. Vink nu het vakje naast mp3 aan in het veld "Formaat". Activeer op dezelfde manier de optie "Zeer hoge kwaliteit".

Stap 3

Klik na het voorbereiden van de parameters op de knop "Converteren". Wacht tot het hulpprogramma is voltooid. Na een tijdje wordt er een nieuw venster geopend. Klik op de knop Downloaden. Controleer of het bestand werkt nadat het downloaden is voltooid.

Stap 4

Als je het audiobestandsformaat wilt kunnen wijzigen zonder internettoegang, installeer dan de Sound Forge-app. Onthoud dat dit een krachtig genoeg audio-editor is om een verscheidenheid aan effecten aan je tracks toe te voegen. Met deze applicatie kun je niet alleen het bestandsformaat wijzigen, maar ook de geluidskwaliteit verbeteren.

Stap 5

Start Sound Forge. Ga naar de categorie Bestand en klik op de knop Openen. Selecteer het gewenste audiobestand. Wacht terwijl het in het werkvenster van het programma wordt geladen. Open vervolgens opnieuw het menu Bestand en ga naar de optie Opslaan als.

Stap 6

Wacht op de lancering van het dialoogvenster met informatie over het bestand. Selecteer mp3-type. Stel de bitsnelheid in. Gebruik voor een goede geluidskwaliteit 256 kbit/s.

Stap 7

Selecteer de map om het nieuwe audiobestand op te slaan. Klik op de knop Opslaan. Wijzig het formaat van de rest van de audiotracks op dezelfde manier. U kunt ook minder geavanceerde programma's gebruiken, zoals Total Audio Converter.

Aanbevolen: