Hoe Mp4 Naar Mp3 Online Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mp4 Naar Mp3 Online Te Converteren
Hoe Mp4 Naar Mp3 Online Te Converteren

Video: Hoe Mp4 Naar Mp3 Online Te Converteren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe MP4 naar MP3 te converteren met VLC Media Player 2023, Januari-
Anonim

Soms is het nodig om een ​​muzieknummer uit een videoclip te selecteren. En dat kan op verschillende manieren.

Hoe mp4 naar mp3 online te converteren
Hoe mp4 naar mp3 online te converteren

Opslaan van

In de Google Extension Store is er een applicatie genaamd "Savefrom" waarmee je de video die je aan het bekijken bent in verschillende formaten kunt downloaden. Het materiaal is in verschillende kwaliteiten te downloaden, zonder geluid of alleen met geluid.

Beeld
Beeld

U kunt het installeren vanaf de officiële website van de ontwikkelaar of via de extensiewinkel. Het programma is helemaal gratis te downloaden. Bovendien heeft de site de mogelijkheid om de hele video te downloaden, en het enige dat hiervoor nodig is, is een link naar YouTube invoegen.

Beeld
Beeld

Online audio-omzetter

Er zijn veel sites op het internet die gratis muziek uit video's online aanbieden. Een van de meest populaire en eenvoudige is Online Audio Converter.

Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Eerst moet u op de blauwe knop "Video openen" klikken. Het is ook mogelijk om te downloaden van de Google Drive-service, als er een account op staat. Vervolgens moet u het gewenste formaat selecteren (in dit geval MP3). Bovendien kunt u meerdere materialen tegelijk downloaden. Het proces duurt maximaal tien seconden. Vervolgens toont het programma een link om het bronmateriaal direct te downloaden.

Beeld
Beeld

Formaat Fabriek

Format Factory is een zeer lichtgewicht en gratis programma dat kan worden geïnstalleerd via de site van de ontwikkelaar. Het neemt niet veel ruimte in beslag op uw harde schijf en ondersteunt de interface in het Russisch. Het is ook niet moeilijk om het te gebruiken.

  1. In het hoofdvenster van het programma moet u de sectie "Audio" selecteren en een van de vele formaten selecteren (MP3 is ook beschikbaar voor selectie).
  2. In het geopende venster moet u op de knop "Bestand toevoegen" klikken en de gewenste gedownloade video selecteren.
Beeld
Beeld

In dit venster kunt u een map selecteren om het audiobestand op te slaan. In het veld "Bestemmingsmap" moet u de gewenste map op uw computer selecteren.

Met de knop "Aanpassen" kunt u de conversieparameters wijzigen.

Beeld
Beeld

Om het proces te starten, hoeft u alleen nog maar op de knop "Start" te klikken. Het proces is snel en duurt een paar seconden.

Convertio.io

Convertio.io is een andere gratis online converter die het converteren van video's naar een groot aantal audioformaten ondersteunt. De enige beperking is dat het geüploade bestand niet groter mag zijn dan 100 MB. De service maakt het ook mogelijk om te downloaden vanaf een pc of vanaf een Google Drive-account.

Beeld
Beeld

Na het uploaden van de video naar de server, zal het programma de gebruiker vragen om een ​​formaat te selecteren. Het enige dat u vervolgens hoeft te doen, is op de rode knop "Converteren" te klikken. Na een paar seconden is er een directe link om het bronbestand te downloaden.

Beeld
Beeld

De applicatie kwam ook als extensie beschikbaar in de Google Chrome store.

Populair per onderwerp