Hoe Mp4 Naar Mp3 Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Mp4 Naar Mp3 Te Converteren
Hoe Mp4 Naar Mp3 Te Converteren

Video: Hoe Mp4 Naar Mp3 Te Converteren

Video: Hoe Mp4 Naar Mp3 Te Converteren
Video: How To Convert MP4 to MP3 with VLC Media Player 2024, April
Anonim

MP4 is een populair videoformaat dat vaak op mobiele apparaten wordt gebruikt. Het bijzondere is dat het een relatief klein volume heeft en tegelijkertijd een hoogwaardige audiotrack in MP3-formaat bevat. Het kan worden geëxtraheerd uit MP4 met behulp van videobewerkings- en conversiesoftware.

Hoe mp4 naar mp3 te converteren
Hoe mp4 naar mp3 te converteren

instructies:

Stap 1

Om MP4 naar MP3-formaat te converteren, download en installeer je de convertersoftware. Een van de meest populaire conversieprogramma's zijn Movavi Video Converter, Audio Transcoder en Lucky Video Converter. Om het installatiebestand te downloaden, gaat u naar de website van het geselecteerde programma en gebruikt u de downloadlink op de website. Voer het gedownloade bestand uit en installeer het volgens de instructies op het scherm.

Stap 2

Open het programma via de snelkoppeling op het bureaublad. Ga naar "Bestand" - "Openen" en selecteer het MP4-bestand dat u wilt converteren. Als u het hulpprogramma Lucky Video Converter gebruikt, gebruik dan de knop Bestand toevoegen om een videobestand toe te voegen. Stel het MP3-formaat in als bestemming.

Stap 3

Als u besluit de Movavi-toepassing te gebruiken, opent u het menu "Profiel" en selecteert u "Alleen audio: MP3" in de vervolgkeuzelijst. Geef in het veld "Map opslaan" de map op waar u het audiobestand wilt opslaan.

Stap 4

Als u Audio Transcoder gebruikt, gaat u naar het tabblad AudioConverter en selecteert u MP3 in het veld Uitvoerformaat. U kunt ook de kwaliteit van het resulterende bestand aanpassen met behulp van de vervolgkeuzelijst in de onderstaande regel. Stel in het item Uitvoermap de map in waar u het uiteindelijke bestand wilt opslaan. Voor Lucky Video Converter selecteert u eenvoudig "MP3: Hoge kwaliteit" in de vervolgkeuzelijst, die zich direct onder de knop "Bestand toevoegen" bevindt. Stel ook de map in voor het opslaan van het eindresultaat in MP3.

Stap 5

Nadat u alle benodigde instellingen heeft gemaakt, klikt u op "Converteren". De procedure kan enige tijd duren, afhankelijk van de grootte van het videobestand en de kracht van de computer. Na het voltooien van de procedure kunt u het gemaakte MP3-bestand openen door het in de opgegeven map te zoeken.

Aanbevolen: