Avira Antivirus Updaten

Inhoudsopgave:

Avira Antivirus Updaten
Avira Antivirus Updaten
Anonim

Het bijwerken van Avira, zelfs in een testversie, omvat niet alleen het toevoegen van nieuwe gegevens over schadelijke programma's aan de antivirusdatabase, maar ook het upgraden van het programma zelf. De updateprocedure kan zowel automatisch op regelmatige basis als handmatig plaatsvinden, dat wil zeggen op verzoek van de gebruiker. De antivirus heeft een eenvoudige interface in het Russisch, dus het zal niet moeilijk zijn om opties te vinden voor het starten van updates.

Avira antivirus updaten
Avira antivirus updaten

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het programmapictogram in het systeemvak van de taakbalk (lade). Selecteer in het contextmenu dat verschijnt de regel "Start update". Dit is de snelste manier om een antivirusupdate te starten.

Stap 2

Dubbelklik met de linkermuisknop op het Avira-systeemvakpictogram om een apart venster met het antivirusconfiguratiescherm te openen. Standaard worden de opties van de sectie "Status" van de sectie "Overzicht" in dit venster geladen. De derde regel bevat informatie over de status van het automatische updatesysteem (in- of uitgeschakeld), de datum van de laatste update en de link "Start update". Klik op deze link om de updateprocedure onmiddellijk te starten. De F9-sneltoets is toegewezen aan deze bewerking - in plaats van op de link te klikken, kunt u deze ook gebruiken.

Stap 3

Vouw het gedeelte "Update" uit in het menu van het antivirusconfiguratiescherm. Het bevat drie opdrachten met betrekking tot de Avira-update. Om een onmiddellijk online updateproces te starten, selecteert u de regel "Update starten". Het selecteren van de derde regel in deze sectie ("Productupdate uitvoeren") heeft hetzelfde effect.

Stap 4

Klik op de tweede regel ("Handmatige update") in de sectie "Update" als u het archief vdf_fusebundle.zip hebt met de laatste gegevens voor de antivirusdatabase. Het programma opent een dialoogvenster waarin u dit bestand op uw computer moet zoeken en op de knop "Openen" moet klikken.

Stap 5

Klik op de link "Instellingen" in de rechterbovenhoek van het configuratiescherm als u een van de opties voor het automatisch bijwerken van de antivirus wilt activeren. De hulpprogramma's voor instellingenbeheer worden in een apart venster geopend.

Stap 6

Vouw het gedeelte "Update" in de linkerkolom uit en selecteer de regel "Productupdate". In de rechterkolom van deze sectie kunt u een van de drie automatische updateschema's kiezen of deze uitschakelen. Elk van de opties heeft een volledig begrijpelijke bewoording en wanneer u eroverheen beweegt, verschijnt onderaan een extra beschrijving.

Stap 7

Als u de automatische optie hebt ingeschakeld, wordt u alleen op de hoogte gebracht van de volgende update door het informatievenster dat korte tijd in het systeemvak verschijnt. Bij handmatig bijwerken toont de antivirus de voortgang van het proces in een apart venster, dat 10 seconden na voltooiing van het proces automatisch wordt gesloten.

Aanbevolen: