Hoe Avira Antivirus Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Avira Antivirus Te Installeren
Hoe Avira Antivirus Te Installeren

Video: Hoe Avira Antivirus Te Installeren

Video: Hoe Avira Antivirus Te Installeren
Video: Как скачать и установить бесплатный антивирус Avira 2024, Mei
Anonim

Avira AntiVir is een antivirusprogramma van Avira. Persoonlijke producten worden gratis verspreid en dienen ter bescherming tegen wormen, Trojaanse paarden en verschillende virussen. De Premium-versie biedt geavanceerde virusbescherming en wordt tegen een zeer kleine vergoeding gedistribueerd. Het is niet moeilijk om Avira AntiVir te installeren en te configureren voor persoonlijke behoeften.

Hoe avira antivirus te installeren
Hoe avira antivirus te installeren

instructies:

Stap 1

Download de juiste versie van de Avira-website. Ga hiervoor naar de officiële website van de ontwikkelaar, klik in het veld "Voor thuis / Antivirus voor thuis-pc" op de link "Meer informatie". Selecteer op de pagina die wordt geopend de gewenste versie van het product door op de knop Kopen (voor Premium) of Download (voor Persoonlijk) te klikken. Vul in het eerste geval het formulier in, selecteer een betaalmethode en volg de verdere instructies. In het tweede geval start de download onmiddellijk; geef de map op om het bestand op te slaan, wacht tot het downloaden is voltooid.

Stap 2

Voer het bestand uit dat u zojuist hebt gedownload (avira_antivir_personal_ru.exe) door erop te klikken met de linkermuisknop, of klik eenmaal op het pictogram en selecteer de opdracht "Openen". Deze software wordt automatisch geïnstalleerd. Voor de betaalde versie dient u het product te registreren. Volg de instructies in het installatieprogramma om Avira antivirus op uw harde schijf te installeren. Start uw computer opnieuw op - de antivirus start automatisch.

Stap 3

Open het Avira-configuratiescherm door te dubbelklikken op het antiviruspictogram met de linkermuisknop in de taakbalk (witte omtrek van een open paraplu op een rode achtergrond). De hoofdpagina bevat informatie over de status en versie van de applicatie, de datum van de laatste update en de laatste scan van het systeem op virussen. Werk het programma bij door op de regel "Update starten" te klikken.

Stap 4

Het is al gebruikelijk dat sommige applicaties door antivirussen worden herkend als malware, hoewel ze geen kwaad kunnen. Als je dergelijke bestanden op je computer hebt, voeg ze dan toe aan uitsluitingen om te voorkomen dat de antivirus ze scant en in quarantaine plaatst. Selecteer hiervoor het item "Geavanceerd" in de bovenste menubalk en klik op de regel "Configuratie" of druk op de F8-toets.

Stap 5

Druk op de knop "Ja" als het programma om bevestiging vraagt van het overschakelen naar de expertmodus. Vouw in het geopende venster de vertakking Scanner uit, selecteer het submenu Scannen en plaats de cursor op het item Uitzonderingen. Geef in het rechterdeel van het venster, in een leeg veld, het pad op naar het bestand dat u niet hoeft te scannen, of geef de map op met de knop […], klik op de knop "Toevoegen", sluit het venster door op de OK-knop te klikken.

Aanbevolen: