Hoe Gif-bestanden Te Bewerken

Inhoudsopgave:

Hoe Gif-bestanden Te Bewerken
Hoe Gif-bestanden Te Bewerken

Video: Hoe Gif-bestanden Te Bewerken

Video: Hoe Gif-bestanden Te Bewerken
Video: How to Edit a GIF Online 2024, Mei
Anonim
Hoe-bestanden te bewerken
Hoe-bestanden te bewerken

instructies:

Stap 1

Het bewerken van een geanimeerde afbeelding kan in Adobe Photoshop. U moet ook de QuickTime-plug-in van Apple installeren voordat u deze kunt gebruiken. Alleen als je deze codec hebt, kun je de afbeelding in dit programma bewerken.

Stap 2

Open Photoshop en kies Bestand - Importeren - Videoframes naar lagen. Geef in het dialoogvenster dat verschijnt het type Quick Time Movie op. Voer in het zoekvak Bestandsnaam *. * Of *.

Stap 3

Elk frame in het menu dat wordt geopend, komt overeen met een specifieke animatielaag. Een enkel gif-bestand bestaat uit meerdere lagen. Wanneer u een specifiek frame selecteert, wordt de bijbehorende laag geactiveerd. Nu kunt u grafische transformaties van de afbeelding maken. U kunt de animatie verkleinen en bijsnijden met respectievelijk de functies Afbeelding - Afbeeldingsgrootte en Afbeelding - Bijsnijden.

Stap 4

Om de animatiesnelheid van de afbeelding te wijzigen, selecteert u het eerste frame in het diavenster. Houd daarna Shift ingedrukt en klik op het laatste frame. Klik vervolgens op het pijltje omlaag naast een frame en selecteer de gewenste frequentie en snelheid.

Stap 5

Om een frame te verwijderen, klikt u erop terwijl u de Ctrl- en Shift-toetsen van het toetsenbord ingedrukt houdt. Nadat u de vereiste reeks hebt geselecteerd, sleept u de aangegeven frames naar het prullenbakpictogram van het editorvenster, terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt.

Stap 6

Om het verkregen resultaat op te slaan, kunt u het menu Bestand - Opslaan voor webapparaten selecteren. Stel in het gedeelte dat verschijnt de gewenste kleuren in en selecteer de juiste optimalisatie-instellingen. Klik na het voltooien van de bewerking op Opslaan en geef het resulterende bestand een naam. De gif-aanpassing is voltooid.

Stap 7

Om elementaire bewerkingsfuncties uit te voeren, kunt u ook editors gebruiken zoals Image Constructor, Easy.gif"

Aanbevolen: