Hoe Dvd Te Bewerken

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd Te Bewerken
Hoe Dvd Te Bewerken

Video: Hoe Dvd Te Bewerken

Video: Hoe Dvd Te Bewerken
Video: Het DVD menu bewerken.mp4 2024, April
Anonim

Moderne technologieën en een grote verscheidenheid aan software maken het mogelijk om elke video of audio aan uw smaak aan te passen. Als u besluit een dvd te bewerken, is demultiplexing de meest gebruikelijke manier, d.w.z. demontage in onderdelen. Dit is echter een zeer complex proces dat niet altijd onderhevig is aan beginnende gebruikers.

Hoe dvd te bewerken
Hoe dvd te bewerken

instructies:

Stap 1

Dvd-bewerking betekent in de meeste gevallen dat u een video- of audiotrack in verschillende delen verdeelt, ze herschikt en in elkaar zet. Het kan zijn dat u alleen afzonderlijke frames moet maken, een bepaald deel van de film moet uitsnijden en de soundtrack die u leuk vindt, moet opslaan.

Stap 2

Helaas kunnen de meeste demultiplexingprogramma's geen 100% snijkwaliteit garanderen. En de wensen zijn voor iedereen anders. Mogelijk moet u enkele nieuwe frames in de video invoegen en deze van commentaar voorzien. Gebruik hiervoor een speciaal programma, bijvoorbeeld ChopperXP.

Stap 3

Dit hulpprogramma is heel gemakkelijk te gebruiken en vereist geen bovennatuurlijke vaardigheden van de gebruiker. Download het installatiebestand van internet, voer het uit en installeer het op uw computer.

Stap 4

Open ChopperXP, vouw het menu Bestand uit in het bovenste deelvenster en selecteer Openvob. Nadat u dit hebt gedaan, wordt de verkenner geopend. Geef het pad naar het vereiste bestand op. Wacht tot het is gedownload.

Stap 5

Nu kunt u het direct in het programma bekijken. Gebruik het speciale gereedschap dat zich ook op het bovenpaneel bevindt om de plaatsen te markeren die u wilt zagen. Om een markering aan het begin van een fragment te plaatsen, drukt u op de MarkIn-knop. Gebruik de MarkOut-knop om het einde van het te snijden gebied te markeren.

Stap 6

Om het geselecteerde fragment op te slaan, gaat u opnieuw naar het menu Bestand en selecteert u het item Savevobas. Navigeer naar de map waar u het zojuist gemaakte bestand wilt plaatsen. Verdere ontleding van dvd, of liever het geselecteerde fragment, frame voor frame is alleen mogelijk in meer professionele programma's, bijvoorbeeld VobEdit.

Stap 7

Download en installeer nu het programma TMPGEncoder. Met zijn hulp kunt u een film bewerken uit verschillende eerder geknipte segmenten.

Aanbevolen: