Hoe Gegevens Te Herstellen Na Het Formatteren?

Inhoudsopgave:

Hoe Gegevens Te Herstellen Na Het Formatteren?
Hoe Gegevens Te Herstellen Na Het Formatteren?

Video: Hoe Gegevens Te Herstellen Na Het Formatteren?

Video: Hoe Gegevens Te Herstellen Na Het Formatteren?
Video: Wat is een SD KAART FORMATTEREN? | EMMELY 2024, April
Anonim

In een ongelukkige samenloop van omstandigheden kan elke gebruiker van een personal computer een onaangename situatie tegenkomen wanneer een harde schijf niet meer wordt gelezen of wanneer er veel fouten optreden bij het lezen van informatie van deze schijf. De meeste computerwinkels bieden tegenwoordig gegevenshersteldiensten aan, maar geld betalen voor iets dat u zelf kunt doen als u dat wilt, zou belachelijk zijn. Bovendien kunt u met het hulpprogramma Hetman Data Recovery uw harde schijf bijna volledig herstellen.

Hoe gegevens te herstellen na het formatteren?
Hoe gegevens te herstellen na het formatteren?

Noodzakelijk

Hetman-software voor gegevensherstel

instructies:

Stap 1

Dit programma is een bundel met de hulpprogramma's Hetman Uneraser en Hetman Photo Recovery. Ze zullen u helpen gegevens te herstellen, zowel per ongeluk verwijderd als gewist van een schijf met een volledig formaat. Gegevensherstel is niet alleen mogelijk vanaf harde schijven, maar ook vanaf flash-carriers (geheugenkaarten van mobiele telefoons, usb-flash), wat het programma universeel maakt.

Stap 2

Na het starten van het programma is het voldoende om de "Data Recovery Wizard" te starten. Voer het uit, beantwoord alle vragen die in de programmavensters zullen verschijnen, dus de "Data Recovery Wizard" zal u helpen om snel verwijderde informatie te herstellen, aangezien u dit nog niet eerder hebt gedaan.

Stap 3

Als u vertrouwd bent met gegevensherstel, klikt u op de knop "Diepe analyse". Het hulpprogramma voor het scannen van de harde schijf identificeert alle verwijderde bestanden. Om bestanden te herstellen, vinkt u de vakjes naast deze bestanden aan en klikt u vervolgens op "Herstellen".

Stap 4

Als u op de knop "Schijf opslaan" klikt, kunt u een schijfkopie maken met de benodigde informatie. Als u met een schijfkopie werkt, kunt u veilig werken met een echte harde schijf zonder bang te hoeven zijn om een bestand te overschrijven. Gebruik na het maken van de schijfkopie de knoppen "Mount disk" en "Close disk".

Stap 5

Als uw harde schijf ooit een partitie heeft gehad die is overschreven of geformatteerd, gebruik dan de knop "Find Disk". Het opslaan van bestanden in dit programma is niet alleen mogelijk op een harde schijf, maar ook op een cd / dvd, evenals een virtuele server met behulp van een FTP-verbinding.

Aanbevolen: