Hoe Een Schijf Te Herstellen Na Het Formatteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Schijf Te Herstellen Na Het Formatteren
Hoe Een Schijf Te Herstellen Na Het Formatteren

Video: Hoe Een Schijf Te Herstellen Na Het Formatteren

Video: Hoe Een Schijf Te Herstellen Na Het Formatteren
Video: (Dutch) Partities beheren, formatteren, en hernoemen in Windows 7, 8, 8.1 en 10 2024, Mei
Anonim

Niemand is veilig voor gegevensverlies op een harde schijf of flashkaart, of het nu gaat om onopzettelijk formatteren, onvoorzichtigheid of wanneer u verloren bestanden moet teruggeven die u bent vergeten te kopiëren voordat u formatteert. Je hebt in ieder geval gespecialiseerde software voor gegevensherstel nodig. Maar er moet meteen worden opgemerkt dat elk herstel niet honderd procent is, maar het is de moeite waard om te proberen de bestanden terug te krijgen.

Hoe een schijf te herstellen na het formatteren
Hoe een schijf te herstellen na het formatteren

instructies:

Stap 1

Laten we voor een gedetailleerde uitleg de volgende situatie creëren: schrijf vier mappen met verschillende archieven erin naar een schijf (harde schijf of flashstation) en voer vervolgens een snelle formattering uit.

Stap 2

Nadat het formatteren is voltooid, zullen we de bestanden herstellen met behulp van het programma Get Data Back. Het programma heeft twee versies: een voor het herstellen van gegevens in het FAT-bestandssysteem, de andere voor het herstellen van gegevens in het systeem in NTFS. Zoals je misschien al geraden had, zullen we de eerste gebruiken, omdat onze flashdrive in FAT32 is.

Stap 3

Start het programma - er verschijnt een venster met drie opties voor je. U moet de tweede optie kiezen, aangezien de opmaak is voltooid. Nadat u een optie hebt geselecteerd, klikt u op Volgende. Er wordt een scanvenster geopend. Nadat het programma de schijven heeft gescand, verschijnt een ander venster waarin u de schijf moet selecteren waarvan u gegevens wilt retourneren.

Stap 4

Klik op de gewenste schijf en klik op de knop "Volgende". Er wordt een venster geopend met de zoekopdracht in het FAT32-systeem. Na het einde van de zoekopdracht wordt er een venster voor u geopend waarin u het item "Alles weergeven" moet aanvinken. Klik vervolgens op de knop "Volgende". Na alle genomen stappen zou u een lijst met bestanden moeten zien die kunnen worden hersteld.

Stap 5

Volg deze stappen om bestanden te herstellen:

- selecteer de gewenste bestanden (houd de CTRL-toets ingedrukt en selecteer de gewenste bestanden met de linkermuisknop);

- klik op de knop "Kopiëren";

- specificeer de locatie op de schijf waar u de bestanden wilt opslaan;

- klik op OK.

Stap 6

Om gegevens na het formatteren te herstellen, zijn er veel meer vergelijkbare programma's. Sommige zijn gratis, andere zijn betaald. Er moet ook worden opgemerkt dat als u na het formatteren al wat informatie naar het medium hebt geschreven, het succes van bestandsherstel nog minder zal zijn, omdat de nieuwe gegevens de oude die zijn verwijderd, zullen "overschrijven".

Aanbevolen: