Hoe Een Venster Te Minimaliseren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Venster Te Minimaliseren
Hoe Een Venster Te Minimaliseren

Video: Hoe Een Venster Te Minimaliseren

Video: Hoe Een Venster Te Minimaliseren
Video: Zelf je raam plaatsen met Roger 2024, April
Anonim

Het komt voor dat een computergebruiker totaal onhandig is om de afmetingen van spelvensters, pictogrammen op het scherm en de schaal te gebruiken die worden geboden door de instellingen die door standaardbrowsers worden ingesteld. De maten kunnen willekeurig worden gewijzigd.

Hoe een venster te minimaliseren
Hoe een venster te minimaliseren

instructies:

Stap 1

Klik in de rechterbovenhoek om het formaat van het venster te wijzigen, net zoals u doet om het formaat van de pagina van een geopende map te wijzigen. Houd er rekening mee dat de schaal niet tot oneindig kan worden teruggebracht, het programma heeft een bepaalde limiet. Wees niet boos als u dit niet doet. Deze methode wordt niet altijd ondersteund.

Stap 2

Ga naar het venster "Start" in de linkerbenedenhoek van de monitor. Zoek het "Configuratiescherm" dat de functionaliteit van uw computer configureert. Selecteer het gedeelte "Beeldscherm", zoek "Opties" in de eigenschappen en stel de "Schermresolutie" in. Door de "slider" naar rechts te bewegen, kunt u het beeld op het scherm verkleinen. Door op de knop "Toepassen" te klikken, worden de wijzigingen van kracht.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop ergens op het bureaublad. Selecteer in het venster dat verschijnt "Eigenschappen", klik in het gepresenteerde menu "Opties", vervolgens "Schermresolutie", stel de gewenste parameters in. Voor hetzelfde doel kunt u op de combinatie van de knoppen alt="Image" en Enter drukken.

Stap 4

Klik op het tabblad Uiterlijk als u niet wilt dat de bureaubladpictogrammen te groot lijken. Klik op "Effecten" en schakel de regel "Grote pictogrammen weergeven" uit en vervolgens op OK. U kunt de grootte van de pictogrammen naar wens verkleinen met behulp van het item "Geavanceerd". Selecteer in het voorgestelde menu "Icoon", plaats uw waarde in het veld en vervolgens "Toepassen".

Stap 5

Ga naar het menu "Beeld" van een browser, selecteer het item "Schaal". Gebruik de Ctrl- en "-"-knoppen om uit te zoomen op de pagina. U kunt terugkeren naar de oorspronkelijke gegevens door op het menu "Reset" te klikken.

Stap 6

Ga naar het menu Start en klik op de knop Aanpassen. Zoek de sectie "Grootte van pictogrammen voor programma's", het veld "Kleine pictogrammen" (plaats een vinkje voor het vakje). Klik op OK en de knop Toepassen.

Aanbevolen: