Hoe Outlook Naar Lade Te Minimaliseren

Inhoudsopgave:

Hoe Outlook Naar Lade Te Minimaliseren
Hoe Outlook Naar Lade Te Minimaliseren

Video: Hoe Outlook Naar Lade Te Minimaliseren

Video: Hoe Outlook Naar Lade Te Minimaliseren
Video: How to Archive Old Emails in Outlook - Easy Way! Best Of Tutorials 2024, April
Anonim

Het komt voor dat om op een computer te werken, u meerdere programma's tegelijkertijd moet gebruiken. Dit alles zorgt voor een belasting op het bureaublad en de taakbalk zelf. In dit geval is het vrij moeilijk om naar de bestanden te zoeken die u nodig hebt en alle mogelijkheden van uw pc volledig te benutten. Voor comfortabeler werken in Windows OS, is het mogelijk om programma's naar de lade te minimaliseren. Dat wil zeggen, verwijder ze een tijdje van de taakbalk, maar laat ze tegelijkertijd beschikbaar voor lancering op het juiste moment op de plaats waar het werk stopte.

Hoe Outlook naar lade te minimaliseren
Hoe Outlook naar lade te minimaliseren

Noodzakelijk

Computer, Outlook

instructies:

Stap 1

U kunt op verschillende manieren ervoor zorgen dat Outlook naar de lade wordt geminimaliseerd. De meest voorkomende hiervan zijn wijzigingen in het register en toegang tot de eigenschappen van het Outlook-programma zelf. Als u Outlook naar de lade wilt minimaliseren door het register te bewerken, start u de resource Uitvoeren. Gebruik hiervoor de linkermuisknop om de map Uitvoeren te starten in het menu Start in de taakbalk. Er wordt een opdrachtpromptvenster geopend.

Stap 2

Voer de "regedit"-sleutel in deze regel in. Vervolgens moet u het volgende item in de editortak vinden: "HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice12.0Outlook-voorkeuren".

Stap 3

Breng de volgende wijzigingen aan in de gevonden regel: maak een "DWORD-parameter", noem deze "MinToTray" en wijs de waarde "1" toe. Als gevolg van deze acties krijgt u Outlook, dat aan de rechterkant van het scherm wordt weergegeven als een pictogram dat lijkt op een rood vierkant, geminimaliseerd tot de lade.

Stap 4

U kunt Outlook ook minimaliseren naar de lade met behulp van de functies van het programma zelf. Om dit te doen, beweegt u de muiscursor over het Outlook-pictogram in het systeemvak. Klik met de rechtermuisknop op het Outlook-programmapictogram. Vervolgens wordt het programmamenu geopend. Zoek de regel "Verberg samengevouwen" en vink het vakje ernaast aan. Outlook wordt automatisch geminimaliseerd naar de lade en wordt daar exclusief weergegeven.

Aanbevolen: