Hoe Het Spel Te Minimaliseren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Te Minimaliseren
Hoe Het Spel Te Minimaliseren

Video: Hoe Het Spel Te Minimaliseren

Video: Neurale Netwerken 2022, December
Anonim

Soms wordt het minimaliseren van het spel een probleem. En om hiermee om te gaan, kunt u de sneltoetsen op het toetsenbord gebruiken. In dit artikel vind je verschillende opties voor sneltoetsen, je hoeft ze alleen maar te onthouden of op een vel papier te schrijven en naast de computer te leggen.

Hoe het spel te minimaliseren
Hoe het spel te minimaliseren

instructies:

Stap 1

Als je het spel snel wilt afsluiten, probeer dan de sneltoets alt = "Image" en F4. En om het spel naar het venster te minimaliseren, drukt u op de toetsencombinatie alt = "Afbeelding" en Tab.

Stap 2

Een andere goede manier om het spel te minimaliseren is door tegelijkertijd op de Windows-toetsen (de toets met het "venster"-pictogram afgebeeld) + Latin D te drukken.

Probeer Windows + Shift + M om een ​​venster of alle actieve vensters te minimaliseren. Deze methode is handig omdat je snel alle vensters kunt minimaliseren als je bijvoorbeeld op kantoor bent. En om alle actieve vensters te maximaliseren, drukt u gewoon op Windows-toets + M.

Stap 3

Een andere manier om het spel te verlaten is met de generieke combinatie van drie toetsen: Ctrl_Alt_Delete. Er verschijnt een venster op het scherm, je selecteert een spel in de lijst en klikt op "Taak beëindigen".

Stap 4

Het komt voor dat het spel koppig niet wil minimaliseren als het in volledig scherm modus is. In dit geval moet je, voordat je het spel start, naar de spelinstellingen gaan en eventueel de venstermodus selecteren. In een vensterspel kun je veilig de sneltoetsen gebruiken waar we het in dit artikel over hadden. Als het spel een venster heeft en je de modus volledig scherm wilt verlaten, kun je de F10- of F11-toetsen proberen.

Populair per onderwerp