Hoe De Monitor Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Monitor Aan Te Zetten
Hoe De Monitor Aan Te Zetten

Video: Hoe De Monitor Aan Te Zetten

Video: Hoe De Monitor Aan Te Zetten
Video: How to Connect a Second Monitor to Your Laptop 2024, April
Anonim

Werken met een computer is zowel onmogelijk als zinloos zonder een werkende monitor. Het is de monitor die het resultaat van het werk van de systeemeenheid weergeeft, of het nu gaat om spreadsheets, een film of de tekst die u aan het lezen bent. Om ervoor te zorgen dat een werkende monitor zo lang mogelijk meegaat, is een competente werking noodzakelijk, inclusief een correcte aansluiting op de systeemeenheid en op het elektrische netwerk.

Hoe de monitor aan te zetten
Hoe de monitor aan te zetten

Noodzakelijk

Overspanningsbeveiliging of Uninterruptible Power Supply (UPS), monitor, systeemeenheid, interfacekabel, voedingskabel

instructies:

Stap 1

Sluit de monitor en systeemeenheid aan. Gebruik hiervoor een interfacekabel, waarvan het ene uiteinde wordt aangesloten op de videokaartconnector aan de achterkant van de systeemeenheid en het andere uiteinde op de connector op de monitor. Verbind vervolgens beide apparaten met de stroomkabel met de overspanningsbeveiliging of UPS. Sluit de overspanningsbeveiliging aan op het lichtnet.

Stap 2

Vervolgens moet u de monitor inschakelen door op de knop "Power" te drukken en de systeemeenheid op dezelfde manier aan te zetten. Als de monitor en de systeemeenheid goed werken en het inschakelen correct was, verandert de kleur van de indicator op het voorpaneel van de monitor van geel in groen of blauw.

Aanbevolen: