Hoe Het Systeem Op Een Laptop Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeem Op Een Laptop Te Installeren
Hoe Het Systeem Op Een Laptop Te Installeren

Video: Hoe Het Systeem Op Een Laptop Te Installeren

Video: Hoe Het Systeem Op Een Laptop Te Installeren
Video: How to Upgrade laptop RAM and How to Install laptop Memory 2019 - Faster laptop - Beginners 2024, Mei
Anonim

De zeldzaamste en meest radicale optie is wanneer er geen besturingssysteem op uw harde schijf is geïnstalleerd. In dit geval wordt normaal opstarten van de computer onmogelijk. Dit kan gebeuren als u een nieuwe harde schijf op uw computer hebt geïnstalleerd, of als u, wanhopig om een besturingssysteem te herstellen dat overladen is met fouten, besloot uw computer een nieuw leven te geven en de mappen met systeembestanden te verwijderen. Deze installatieoptie wordt als de meest productieve beschouwd - er zijn geen problemen met het herstellen van oude versies van het besturingssysteem, Windows is netjes geïnstalleerd en neemt niet alle fouten over die zich in zijn voorgangers hebben verzameld.

Hoe het systeem op een laptop te installeren
Hoe het systeem op een laptop te installeren

instructies:

Stap 1

Zet de computer aan en wacht tot het bericht Pres DEL om het BIOS SETUP-bericht te openen onder aan het scherm verschijnt. Druk direct na het verschijnen meerdere keren op de Del-toets, maar aarzel niet, anders loop je het risico het moment te missen.

Stap 2

Nadat u het BIOS bent binnengegaan, gaat u naar het gedeelte BIOS FEATURES SETUP en wijzigt u de volgorde van de opstartschijven daarin. Plaats de cd-rom in de eerste regel en IDE0 (HDD) in de tweede. Druk nu op Esc om het BIOS af te sluiten. Vergeet niet akkoord te gaan met het opslaan van de gewijzigde instellingen.

Stap 3

Plaats na de BIOS-instellingen de cd in de cd-rom en start uw computer opnieuw op. Als je alles correct hebt gedaan, zou het systeem automatisch moeten opstarten vanaf de cd en het installatieprogramma zelf moeten starten.

Stap 4

Volg de aanwijzingen precies. Het installatieprogramma zal u vragen om het station, de partitie en de map te selecteren waar u Windows wilt installeren.

Stap 5

Selecteer na het selecteren van de map de interfacetaal en landinstellingen regional

Stap 6

Vul tot slot uw naam in. Het is nodig bij het aanmaken van het "Account" met dezelfde naam.

Aanbevolen: