Hoe U Uw Laptop Nieuw Leven Inblaast

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Laptop Nieuw Leven Inblaast
Hoe U Uw Laptop Nieuw Leven Inblaast

Video: Hoe U Uw Laptop Nieuw Leven Inblaast

Video: Hoe U Uw Laptop Nieuw Leven Inblaast
Video: How to Format computer and laptop | Window 7 , 8, 10 Format ? Computer format kaise kare in hindi 2024, April
Anonim

In geval van storingen in de werking van de mobiele computer, moet u deze diagnosticeren. Onthoud dat alleen de juiste identificatie van het probleem u zal helpen de prestaties van uw computer te herstellen.

Hoe u uw laptop nieuw leven inblaast
Hoe u uw laptop nieuw leven inblaast

Noodzakelijk

  • - Windows-opstartschijf;
  • - set schroevendraaiers.

instructies:

Stap 1

Begin met het controleren van de status van uw besturingssysteem. Als uw laptop correct wordt ingeschakeld, maar vastloopt tijdens het opstarten van Windows, ligt de oorzaak van het probleem in het besturingssysteem. Gebruik Systeemherstel.

Stap 2

Als deze methode het probleem met het starten van Windows niet oplost, installeer dan het besturingssysteem opnieuw op de mobiele computer. Gebruik hiervoor de originele opstartdiskette.

Stap 3

In een situatie waarin het besturingssysteem niet de oorzaak van het probleem is, probeert u het moederbord opnieuw in te stellen. Zet de mobiele computer aan en bestudeer de beschrijving van de functietoetsen. Open het BIOS-menu door op de gewenste knop te drukken.

Stap 4

Markeer in het startvenster het veld BIOS-standaard gebruiken en druk op Enter. Nadat het waarschuwingsvenster is gestart, selecteert u Ok en drukt u nogmaals op Enter.

Stap 5

Als de mobiele computer constant opnieuw opstart, controleer dan de staat van de laptopbatterij en het koelsysteem. Koppel de stroomkabel los van de computer.

Stap 6

Verwijder de batterij en sluit de 220 Volt-adapter opnieuw aan. Zet de laptop aan en controleer de kwaliteit van zijn werk.

Stap 7

Het belangrijkste teken van oververhitting van een mobiele computer is het periodiek spontaan opnieuw opstarten van het apparaat. Koppel de stroom van de laptop los. Verwijder de kleine letters. Dit vereist het losdraaien van een aantal schroeven.

Stap 8

Stofzuig de binnenkant van de computer. Bevochtig wattenstaafjes in een milde alcoholoplossing. Reinig de ventilatorbladen van vuil. Zorg ervoor dat er geen gezwollen condensatoren op het moederbord van de laptop zitten.

Stap 9

Zet de laptoptas in elkaar. Schakel het apparaat in en zorg ervoor dat het werkt. De rest van de problemen van mobiele computers houden in de regel verband met schade aan bepaalde apparaten. Het is nogal moeilijk om dergelijke fouten zelf op te lossen.

Aanbevolen: