Een Sleutel Toewijzen

Inhoudsopgave:

Een Sleutel Toewijzen
Een Sleutel Toewijzen

Video: Een Sleutel Toewijzen

Video: Een Sleutel Toewijzen
Video: Handmatig een sleutel maken bij de Sleutelkoning 2024, April
Anonim

Voor snel werken in de teksteditor Microsoft Office Word kunt u sneltoetsen of combinaties van deze toetsen toewijzen. Dit verhoogt doorgaans de efficiëntie van het werk en vermindert de tijd die de gebruiker besteedt aan het typen en bewerken van het document. Deze editor heeft de mogelijkheid om zelf sneltoetsen toe te wijzen, wat een extra pluspunt is voor de schat aan voordelen.

Een sleutel toewijzen
Een sleutel toewijzen

Noodzakelijk

Microsoft Office Word-software

instructies:

Stap 1

U kunt een sneltoets toewijzen aan een macro, opdracht, lettertype, veelgebruikt symbool en meer. Om uw eigen sneltoets toe te wijzen, moet u de teksteditor Microsoft Word starten.

Stap 2

Klik op het menu Extra en selecteer Instellingen.

Stap 3

Klik in het geopende venster op het tabblad "Opdrachten" op de knop "Toetsenbord".

Stap 4

Om ervoor te zorgen dat de sneltoetsen die u hebt gedefinieerd alleen in dit document werken, selecteert u uw document in het veld "Opslaan in …". Als het opslaan van sneltoetsen voor alle documenten vereist is, selecteert u de sjabloon Normaal (platte tekstdocument) om op te slaan.

Stap 5

Selecteer het gewenste menu-item in het veld "Categorieën" en in het veld "Opdrachten" kunt u de naam van de opdracht selecteren.

Stap 6

In het vak Huidige sneltoetsen worden alle sneltoetsen weergegeven die momenteel beschikbaar en geïnstalleerd zijn.

Stap 7

Om een sneltoets of sneltoets toe te wijzen, plaatst u de cursor op het item Nieuwe sneltoets.

Stap 8

Voer een sneltoets in. Vergeet niet om snelkoppelingen in te voeren die beginnen met de Ctrl-toets, alt="Afbeelding", of een functietoets. Bijvoorbeeld Ctrl + W.

Stap 9

Als er al een sneltoets is toegewezen aan het geselecteerde item of de geselecteerde opdracht, werkt de nieuwe waarde parallel aan de oude sneltoets. Het is vermeldenswaard dat het blootleggen van sneltoetsen die al in een andere opdracht worden gebruikt, ervoor zorgt dat de vorige opdracht voor die sneltoets ongeldig is totdat de standaardinstellingen zijn ingesteld. Bijvoorbeeld de combinaties Ctrl + C en Ctrl + V, die door het systeem worden gebruikt als kopieer- en plakfuncties.

Aanbevolen: