Een Afbeelding Op Het Scherm Weergeven

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Op Het Scherm Weergeven
Een Afbeelding Op Het Scherm Weergeven

Video: Een Afbeelding Op Het Scherm Weergeven

Video: Een Afbeelding Op Het Scherm Weergeven
Video: Afbeeldingen bewerken in Word 2024, Mei
Anonim

De meeste moderne computers en laptops ondersteunen werken met meerdere weergaveapparaten tegelijk. In dit geval hebben we het niet alleen over monitoren, maar ook over tv's, projectoren en andere apparaten.

Een afbeelding op het scherm weergeven
Een afbeelding op het scherm weergeven

Noodzakelijk

  • - videokabel;
  • - projector;
  • - toezicht houden op.

instructies:

Stap 1

Begin met het kiezen van de interface waarmee de apparaten worden verbonden. De volgende poorten van videokaarten worden het meest gebruikt: D-Sub (VGA), DVI-D, HDMI. Zoek het corresponderende kanaal in het apparaat dat op de computer wordt aangesloten.

Stap 2

Koop een kabel van het juiste formaat. Houd er rekening mee dat digitale kanalen worden aanbevolen om verbinding te maken met moderne tv's. Het verzenden van een analoog signaal zal de beeldkwaliteit aanzienlijk verslechteren.

Stap 3

Sluit de videoadapter aan op het gewenste apparaat. Zet uw computer aan en wacht tot het besturingssysteem is geladen. Hoogstwaarschijnlijk wordt de afbeelding pas naar het tweede scherm overgebracht nadat het besturingssysteem is gestart.

Stap 4

Synchrone weergave instellen voor meerdere apparaten. Open het Configuratiescherm en selecteer het menu Vormgeving en persoonlijke instellingen.

Stap 5

Selecteer in het submenu "Display" het item "Verbinden met extern apparaat". Wacht tot het nieuwe dialoogvenster start. Selecteer de modus voor delen van het apparaat.

Stap 6

Als je een projector hebt aangesloten, is het verstandiger om de dubbing-functie te gebruiken. Selecteer in het item "Scherm" een standaardmonitor en activeer de functie "Maak deze weergave primair". Selecteer nu de projector en activeer de optie "Dupliceren naar dit scherm".

Stap 7

Bij het aansluiten van een extra monitor of tv wordt meestal de uitbreidingsmodus gebruikt. Hiermee kunt u het bureaublad vergroten en beide schermen onafhankelijk van elkaar gebruiken. Markeer na het selecteren van het primaire apparaat het tweede schermpictogram. Activeer het item "Uitbreiden naar dit scherm".

Stap 8

Sla de instellingen op. Wanneer de computer is ingeschakeld, wordt het beeld overgebracht naar het hoofdscherm. Houd hier rekening mee bij het kiezen van een masterapparaat.

Aanbevolen: