Een Indicator Op Het Scherm Weergeven

Inhoudsopgave:

Een Indicator Op Het Scherm Weergeven
Een Indicator Op Het Scherm Weergeven

Video: Een Indicator Op Het Scherm Weergeven

Video: Een Indicator Op Het Scherm Weergeven
Video: How to Context Page indicator to a FlipView #UWP 2024, Mei
Anonim

Met de release van de zevende versie van het Windows-besturingssysteem hebben gebruikers de mogelijkheid om verschillende indicatoren op het bureaublad weer te geven. Met behulp van gadgets zie je op het scherm: het batterijniveau van de laptop, de kwaliteit van de draadloze verbinding, het inkomende en uitgaande netwerkverkeer, de belasting van de processor en RAM, en vele andere systeeminformatie.

Een indicator op het scherm weergeven
Een indicator op het scherm weergeven

instructies:

Stap 1

Om de gewenste indicator te activeren, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteert u de opdracht "Gadgets" in het contextmenu. In het dialoogvenster dat wordt geopend, zult u waarschijnlijk niet veel verschillende gadgets vinden - er zijn zeer weinig vooraf geïnstalleerde gadgets, alleen de meest noodzakelijke (volgens de ontwikkelaars). Maar je kunt de lijst uitbreiden.

Stap 2

Klik hiervoor op de link "Zoek gadgets op internet" rechtsonder in het dialoogvenster. Er wordt een browser geopend en u wordt doorgestuurd naar de officiële Microsoft-website, waar u wordt gevraagd om gadgets te selecteren. Om de gewenste toepassing weer te geven, downloadt u het installatiebestand en voert u het uit. De gadget wordt automatisch aan de lijst toegevoegd en er verschijnt een indicator op het bureaublad.

Stap 3

Als je op de officiële website van de ontwikkelaars niet hebt gevonden wat je zocht, gebruik dan de suggesties van andere softwareauteurs. De sites www.sevengadgets.ru en www.wingadget.ru hebben bijvoorbeeld grote verzamelingen van verschillende indicatoren van systeemprocessen, evenals andere nuttige gadgets. Kies een categorie, download verschillende opties, probeer ze in actie en houd voor jezelf dergelijke applicaties die volledig aan je behoeften zullen voldoen.

Stap 4

Als u een eerdere versie van Windows gebruikt, kunt u het gratis programma Thoosje Windows 7 Sidebar downloaden en installeren. Met zijn hulp krijgt u toegang tot systeemgegevens via indicatoren die identiek zijn aan gadgets in Windows 7. U kunt het programma downloaden op de officiële website van de ontwikkelaars op https://www.thoosje.com/windows-7-sidebar-for -xp-en-vista.html.

Aanbevolen: