Hoe Regelafstand Te Verkleinen

Inhoudsopgave:

Hoe Regelafstand Te Verkleinen
Hoe Regelafstand Te Verkleinen

Video: Hoe Regelafstand Te Verkleinen

Video: Hoe Regelafstand Te Verkleinen
Video: W10-0009 in Microsoft Word de regelafstand permanent wijzigen voor alle Word documenten 2024, Mei
Anonim

Het aantal pagina's met tekst speelt een grote rol, zeker wanneer er specifieke eisen worden gesteld aan de vormgeving van het document. Als uw tekst te volumineus is en de voorgeschreven limieten overschrijdt, raak dan niet ontmoedigd. U hoeft alleen maar te weten hoe u de regelafstand kunt verkleinen en het probleem zal worden opgelost.

Hoe regelafstand te verkleinen
Hoe regelafstand te verkleinen

Noodzakelijk

Menu "Alinea", commando "Spacing"

instructies:

Stap 1

Om de afstand tussen regels te verkleinen, start u een teksteditor Word. Het is inbegrepen in het standaard Microsoft Office-pakket. Zoek in de menubalk het gedeelte 'Opmaak'. Klik erop om een lijst met opdrachten weer te geven. Selecteer de kolom "Alinea". Klik in het nieuwe venster op het tabblad "Inspringingen en afstand".

Stap 2

Ga naar het onderste vak "Spacing". Gebruik de pijlen om de intervalwaarde in te stellen. Het kan automatisch worden geselecteerd in het vak Interline. Klik hiervoor op het juiste formaat: "Enkel", "Anderhalf", "Dubbel", "Minimum", "Exact" en "Multiplier".

Stap 3

Maak je geen zorgen als je geen geschikte waarde hebt gevonden, want je kunt de regelafstand ook handmatig verkleinen. Stel gewoon de gewenste grootte van het interval in in de aangrenzende vakken "Voor" en "Na", of in het vak "Waarde".

Aanbevolen: