Hoe Maak Je Je Eigen Kanaal In TeamSpeak

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Kanaal In TeamSpeak
Hoe Maak Je Je Eigen Kanaal In TeamSpeak

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Kanaal In TeamSpeak

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Kanaal In TeamSpeak
Video: [1/2]HOE MAAK JE EEN EIGEN TEAMSPEAK SERVER! - Teamspeak Tutorial 2024, Mei
Anonim

TeamSpeak is een speciale applicatie die is ontworpen om te communiceren met gebruikers in online games. Er zijn veel teamspeak-servers die zowel op gamingsites als door de spelers zelf zijn gemaakt. Daarnaast kan één server een groot aantal kanalen (conferenties) hebben.

Hoe maak je je eigen kanaal in TeamSpeak
Hoe maak je je eigen kanaal in TeamSpeak

Noodzakelijk

een computer die is aangesloten op internet

instructies:

Stap 1

Download en installeer de nieuwste versie van TeamSpeak op uw computer. Om dit te doen, start u uw browser en gaat u naar teamspeak.com/?page=downloads. Deze applicatie bestaat uit twee delen: server en client. Vind de juiste teamspik server voor jou zodat de latentie bij het verbinden minimaal is.

Stap 2

Ga naar het menu, selecteer de optie Verbindingen en vervolgens de opdracht Verbinden. Voer in het dialoogvenster dat verschijnt het serveradres en de poort in. Voer vervolgens de gewenste bijnaam in op de server. Als je een kanaal wilt maken op een privé teamspeak-server, moet je naast je login een wachtwoord opgeven.

Stap 3

Maak verbinding met de server om uw eigen TeamSpeak-kanaal te maken. Er verschijnt een lijst met deelnemers en kanalen op het scherm. Configureer het programma zelf, klik op het tabblad Capture, selecteer de methode om de microfoon te activeren (door op de knop te drukken, de microfoon is altijd aan of wordt geactiveerd tijdens een gesprek). Ga naar het tabblad Afspelen en wijzig het audiovolume.

Stap 4

Om volledige rechten te krijgen om met de TeamSpeak-server te werken, opent u het menu Zelf, selecteert u de opdracht Registreren bij server, voert u een bijnaam in en koppelt u er een wachtwoord aan. Wijzig vervolgens de inlogparameters, zet het selectievakje op "Geregistreerd", voer uw wachtwoord in.

Stap 5

Maak een nieuw Teamspeak-kanaal door met de rechtermuisknop op het bovenste item in de lijst met kanalen te klikken en de optie Kanaal maken te selecteren. Voer vervolgens de kanaalnaam en het wachtwoord in om toegang te krijgen (indien nodig). Voer ook het kanaalthema en de beschrijving in en stel in hoeveel gebruikers tegelijkertijd in je kanaal kunnen zijn. Laat de rest van de instellingen als standaard. Klik OK. Nu zou je kanaal op de server moeten worden weergegeven, als alles correct is gedaan.

Stap 6

Om in teamspeak te communiceren, controleert u of de hoofdtelefoon en microfoon correct zijn aangesloten. Om het programma goed te laten werken, hebt u ook een snelle internetverbinding nodig. Tijdens een gesprek kunt u de microfoon of hoofdtelefoon uitschakelen met behulp van de overeenkomstige knoppen in het programmavenster en ook toetscombinaties configureren om deze functies uit te voeren.

Aanbevolen: