Hoe U Uw Geniale Draadloze Muis Aansluit

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Geniale Draadloze Muis Aansluit
Hoe U Uw Geniale Draadloze Muis Aansluit

Video: Hoe U Uw Geniale Draadloze Muis Aansluit

Video: Hoe U Uw Geniale Draadloze Muis Aansluit
Video: How to Connect Wireless Mouse to Laptop 2024, Mei
Anonim

Genius is een bekende Russische fabrikant van computeraccessoires. Het bedrijf produceert ook draadloze muizen, die in drie fasen kunnen worden geconfigureerd: een draadloze adapter aansluiten, een stuurprogramma installeren en het apparaat zelf aansluiten.

Hoe u uw geniale draadloze muis aansluit
Hoe u uw geniale draadloze muis aansluit

instructies:

Stap 1

Steek de USB-adapter die bij de muis wordt geleverd in de USB-poort van je computer of laptop. Wacht tot het aangesloten apparaat wordt gedetecteerd in het besturingssysteem, volgens de meldingen die in het systeemvak verschijnen. Zodra het Genius-muisstuurprogramma automatisch is gedetecteerd, bent u klaar om de muis zelf draadloos aan te sluiten.

Stap 2

Als Windows een melding weergeeft dat de stuurprogramma's niet zijn geïnstalleerd, plaatst u de softwareschijf die bij de muis is geleverd in het schijfstation van de computer. Als er geen schijf is, gaat u naar de officiële Genius-website. Klik op de link "Drivers" rechtsboven in het scherm. Selecteer in de lijst die verschijnt "Computermuizen". Klik op uw apparaatmodel en download de driverinstallatiebestanden voor de juiste versie van uw besturingssysteem, die u kunt specificeren in de meegeleverde lijst.

Stap 3

Wanneer het installatieprogramma voor het stuurprogramma klaar is met downloaden, start u het en volgt u de instructies op het scherm. Na de melding dat de installatie is voltooid, start u uw computer opnieuw op om de instellingen toe te passen.

Stap 4

Trek de draadloze muisadapter naar buiten en plaats deze opnieuw in de USB-poort. Plaats batterijen in de muis. Als u een aan/uit-schakelaar voor de muis hebt, schuift u deze naar de positie Aan. Als de regelaar ontbreekt, zal de vermogenssensor na het plaatsen van de batterij onmiddellijk rood oplichten.

Stap 5

Houd de knop Verbinden aan de onderkant van de muis ingedrukt. Als de sleutel op de connector aanwezig is, drukt u erop en wacht u tot de verbinding tussen het apparaat en de draadloze adapter tot stand is gebracht. De Connect-knop op de muis en op de adapter moeten tegelijkertijd worden ingedrukt. Na ongeveer 5-10 seconden worden de apparaten gedetecteerd en kunt u ze gaan gebruiken. Als de verbinding mislukt, verwijdert u de Genius-connector uit de USB-poort op uw computer en probeert u het opnieuw. De installatie is voltooid.

Aanbevolen: