Hoe Spelvereisten Te Verminderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Spelvereisten Te Verminderen?
Hoe Spelvereisten Te Verminderen?

Video: Hoe Spelvereisten Te Verminderen?

Video: Hoe Spelvereisten Te Verminderen?
Video: ZILVEREN TANDAMALGAM MET KWIK. MICROMERCURIALISME 2024, Mei
Anonim

Sommige computerspellen zijn te arbeidsintensief. Daarom kun je, voordat je nieuwe apparatuur koopt, rondkomen met de verminderde prestaties van het spel en niet op maximale instellingen spelen.

Hoe spelvereisten te verminderen?
Hoe spelvereisten te verminderen?

instructies:

Stap 1

Het is mogelijk dat het allemaal om de stuurprogramma's gaat, niet om de vereisten. Het feit is dat sommige games, ondanks de hoge eisen, redelijk goed kunnen werken op zwakkere bronnen. Daarom moet u ervoor zorgen dat de nieuwste versie van het stuurprogramma en het moederbord van de videokaart is geïnstalleerd. Het is beter om het te controleren op de officiële website van de fabrikant. Als de modellen niet precies bekend zijn, is het raadzaam om het Everest-programma te installeren en erachter te komen. Bovendien kunt u met behulp van dit programma het stuurprogramma bijwerken.

Stap 2

Tegelijkertijd moet u de DirectX-versie controleren en in dat geval de nieuwste installeren. Er kunnen zich ook problemen voordoen als gevolg van een niet-bijgewerkte versie van Windows. Sommige games hebben direct minimaal Windows XP Service Pack 3 nodig. Maar sommige starten helaas gewoon niet, en het lijkt erop dat de computercomponenten de schuldige zijn, maar in feite is dit conflict met het besturingssysteem. Als Windows XP is geïnstalleerd, moet u het daarom bijwerken naar Servicepack 3.

Stap 3

Wanneer dergelijke standaardmethoden niet helpen, moet je naar de instellingen in het spel zelf kijken. In het bijzonder hangt het hoogstwaarschijnlijk allemaal af van de video-instellingen. Daarom moet je voor de normale werking van het spel de videomodus wijzigen (minimaal - met krachtig remmen). Vaak is er voor het gemak een "optimalisatie" -item in de instellingen, het programma past het spel zelf aan en analyseert de mogelijkheden van de componenten van uw computer.

Stap 4

Soms worden speciale patches gemaakt voor games met hoge eisen. Met deze patches kunnen ze worden uitgevoerd op computers met zwakkere componenten dan vermeld in de vereisten. Vergelijkbare patches moeten worden gezocht op sites die aan dit onderwerp zijn gewijd.

Aanbevolen: