Hoe Dht . Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Dht . Uit Te Schakelen
Hoe Dht . Uit Te Schakelen

Video: Hoe Dht . Uit Te Schakelen

Video: Hoe Dht . Uit Te Schakelen
Video: How To Get Topical Finasteride - 3 WAYS || MR HAIRLUBRIOUS 2024, Mei
Anonim

DHT in BitTorrent wordt gebruikt om nieuwe deelnemers aan het delen van bestanden te vinden. Bij het verbinden met een DHT-netwerk maakt een client verbinding met verschillende andere gebruikers - netwerkknooppunten, en dan wordt hij zelf een knooppunt van dit netwerk.

Hoe dht. uit te schakelen
Hoe dht. uit te schakelen

instructies:

Stap 1

In het hoofdmenu van het programma bevindt zich bovenaan een menubalk, selecteer het menu "Opties" met één klik met de linkermuisknop en selecteer "Voorkeuren" in de vervolgkeuzelijst met instellingen.

Stap 2

Het venster met programma-instellingen is dus voor u geopend. In het linkerdeel van dit venster staat een lijst met categorieën waarin de instellingen zijn onderverdeeld. Je hebt een BitTorrent-categorie nodig, selecteer deze met de linkermuisknop.

Stap 3

De bijbehorende instellingen verschenen in het hoofdgedeelte van het venster, waar u de selectievakjes ziet tegenover de items "DHT-netwerk inschakelen" en "DHT inschakelen voor nieuwe torrents" (DHT inschakelen voor nieuwe torrents). Schakel ze uit om de DHT-functie uit te schakelen.

Stap 4

Schakel DHT uit als u downloadt van een privétracker met zijn wachtwoordsleutelsysteem, waar beheerders niet weten hoe of ze niet alle torrents privé willen maken. En het punt is dat met de hulp van DHT gebruikers de wachtwoordsleutel kunnen achterhalen die andere gebruikers hebben, en oneerlijke gebruikers kunnen deze wachtwoordsleutels gemakkelijk gebruiken om bestanden van de naam van iemand anders te downloaden. Het is ook raadzaam om DHT uit te schakelen in het geval dat u uitsluitend downloadt van de juiste gesloten trackers. Dus als in dit geval DHT is ingeschakeld in de client, zal het blijken dat de client verbinding zal maken met het DHT-netwerk en daardoor extra verkeer eraan besteedt, maar voor elke distributie zal DHT hier niet worden gebruikt. U kunt DHT ook uitschakelen als u geen gedetailleerdere informatie over de deelnemers aan de bestandsuitwisseling hoeft te weten, en als het niet moeilijk of zelfs handig voor u is om de lijst met peers rechtstreeks bij de tracker aan te vragen. Aan de andere kant, als het torrent-bestand is gemaakt zonder een tracker, wordt DHT de enige manier om informatie over andere deelnemers te krijgen.

Aanbevolen: