Hoe Een USB-flashstation Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Een USB-flashstation Uit Elkaar Te Halen
Hoe Een USB-flashstation Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een USB-flashstation Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een USB-flashstation Uit Elkaar Te Halen
Video: How to Fix Bent or Broken USB Flash Drive Connector and recover data 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is het onmogelijk om je vriend of vriend te verrassen met een flashdrive. Flash-media zijn grondig onderdeel geworden van het computerleven van de gebruiker. Maar, zoals elk apparaat, heeft een flashstation de neiging om kapot te gaan. De beste manier om de werking van een flashstation te herstellen, is het werk van een schijfreparateur. Maar de reparatie rechtvaardigt niet altijd het geld dat is besteed aan de aanschaf van flash-media. Daarom kunt u proberen om huisreparaties uit te voeren. Om dit te doen, moet u het demonteren.

Hoe een USB-flashstation uit elkaar te halen
Hoe een USB-flashstation uit elkaar te halen

Noodzakelijk

Flash-media

instructies:

Stap 1

De markt voor computerproducten is tegenwoordig groot, met een breed assortiment kunt u het optimale model kiezen. De flashdrive die je hebt gekocht kan een stevige (gegoten) behuizing hebben of een opvouwbare behuizing. De behuizing uit één stuk kan niet worden gedemonteerd.

Stap 2

Flash drives met een stevige body. Om zo'n USB-stick te demonteren, heb je een scherp voorwerp nodig: een mes of een dunne schroevendraaier. Het feit is dat de printplaat van de flash-media is bevestigd aan een vergrendeling, die op zijn beurt op zijn plaats op de behuizing klikt. Steek een scherp voorwerp tussen de vergrendeling en de behuizing van uw flashstation, druk licht op de schroevendraaier, draai deze langzaam naar de ene kant en dan naar de andere. Houd er rekening mee dat de draaihoek minimaal moet zijn, anders kan de flashdrive volledig worden beschadigd. Herhaal deze handeling op verschillende plaatsen waar het lichaam is verbonden met de houder. Na verschillende benaderingen wordt de flashdrive gedemonteerd.

Stap 3

Flash drives met een opvouwbare behuizing. Om zo'n USB-stick uit elkaar te halen, heb je hetzelfde gereedschap nodig als hierboven beschreven. Er is een onopvallende naad langs de body van de flashdrive. Het principe van het openen van een flashstation blijft hetzelfde. Wrik de behuizing voorzichtig los met een dun voorwerp. Het is vermeldenswaard dat u in dit geval de behuizing losmaakt van de werking van de vergrendelingen, het heeft geen zin om deze met geweld te openen. Als u de vergrendelingen breekt, klapt de behuizing niet automatisch dicht. Een wondermiddel kan in dit geval alleen plakband of isolatietape zijn.

Aanbevolen: