Hoe Maak Je Een Koeler Stiller?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Koeler Stiller?
Hoe Maak Je Een Koeler Stiller?
Anonim

Om de koeler stiller te maken, is het noodzakelijk om stof uit te blazen en te smeren met machineolie; of gebruik een injectiespuit om olie onder de plastic plug te injecteren. Een andere manier is om variabele weerstanden te solderen. Daarnaast is het belangrijk om te voorkomen dat stof op de koelers neerslaat.

Hoe maak je een koeler stiller?
Hoe maak je een koeler stiller?

Noodzakelijk

olie, spuit, naald, weerstand, snoer, elektrische tape

instructies:

Stap 1

Schroef de koeler los van de voeding, verwijder ook de sticker. Reinig de koeler van opgehoopt stof en vul machineolie bij - nooit zonnebloemolie. Reinig het gebied tussen de behuizing en de propeller grondig. Giet geen olie - een paar druppels zijn voldoende. Als het probleem van geluid is dat de schroef op de behuizing klopt, is het logisch om ze te archiveren - maar nogal wat.

Stap 2

Pak een spuit en een naald, vul de spuit met olie en gebruik vervolgens een naald om de sticker en de plastic stop eronder te doorboren. Injecteer olie onder de plug van hun spuit.

Stap 3

Als al het "reparatiewerk" met smering niet helpt, doe dan dit: schakel de voeding uit en schroef deze los. Zoek de 2 koorden die naar de propeller leiden. Laat u geïnteresseerd zijn in "+", het is meestal rood. Trim het - bij voorkeur - in het midden. Soldeer een variabele weerstand - 1-5 kOm. Zoek bij het langzaam scrollen precies zo'n moment waarop, wanneer ingeschakeld, de propeller draait zonder er enige impact op te hebben. Dit is erg belangrijk, anders loop je het risico de voeding op een vuilstort te gooien! Laat de voeding 3-4 uur draaien en voel het soms met uw vinger. Als het oververhit raakt, verlaag dan de weerstand.

Stap 4

Schakel de stroom uit, verdamp de weerstand door de weerstand te meten. Krijg dezelfde weerstand, maar met een constante weerstand. Soldeer het op de plaats waar de variabele was. Wikkel het in met elk soort isolatiemateriaal, zoals ducttape. Schroef de stroom weer op zijn plaats.

Aanbevolen: