Hoe Maak Je Een Koeler

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Koeler
Hoe Maak Je Een Koeler

Video: Hoe Maak Je Een Koeler

Video: Hoe Maak Je Een Koeler
Video: How to make dragon claws out of paper/ Origami dragon claws 2024, Mei
Anonim

Heel vaak hebben mensen een vraag: wat te doen als de koeler constant geluid maakt? Tegenwoordig zijn er veel manieren om dit probleem op te lossen. De koeler kan zonder speciaal gereedschap worden gerepareerd.

Hoe maak je een koeler
Hoe maak je een koeler

instructies:

Stap 1

Schroef de koeler los van de voeding. Verwijder vervolgens de sticker. Afstoffen en bijvullen met vloeibare motorolie. Het wordt niet aanbevolen om zonnebloemolie te gebruiken. Zorg ervoor dat u tussen de propeller en de behuizing schoonmaakt. Olie moet in gematigde doses worden gegoten. Meestal zijn een paar druppels voldoende. Heel vaak is er geluid vanwege het feit dat de schroef op de behuizing klopt. In dit geval moet u de messen een beetje vijlen.

Stap 2

U kunt een andere methode gebruiken. Het voordeel is dat u niets hoeft los te schroeven. Pak een spits op met een naald. Vul het met olie. Gebruik vervolgens een naald om de sticker en de plastic plug erboven te doorboren. Er moet enige inspanning worden geleverd. Plaats olie onder de plug. De renovatie is voltooid. Hierdoor hoef je de koeler niet uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Deze methode werkt niet in alle gevallen. Er zijn koelers, waarvan het midden wordt verborgen door een behuizingsrooster. In dit geval moet u proberen de voeding los te schroeven. Dit zou geen probleem moeten zijn.

Stap 3

Als de koeler na het smeren ook geluid maakt, kunt u proberen de snelheid te verlagen. Schroef hiervoor de behuizing van de voeding los. Daar zie je 2 veters die naar de propeller gaan. Zoek "+" - het is meestal rood. Snijd het in het midden. Soldeer de variabele weerstand. Draai het langzaam rond en zoek het moment waarop de propeller zonder hulp zal draaien wanneer deze wordt aangezet. Dit moet worden gedaan zodat de schijven in de drive niet warm worden. De voeding zal normaal werken. Het is het beste om het apparaat een paar uur te laten draaien. Zorg ervoor dat het niet oververhit raakt. Als er verwarming optreedt, verminder dan de weerstand.

Stap 4

Schakel daarna de stroom uit en meet de weerstand van de weerstand. Zoek vooraf dezelfde weerstand, maar zo dat deze een constante weerstand heeft. Soldeer het op de plaats waar de variabele zich bevond. Omwikkel met isolatietape of ander isolatiemateriaal. Schroef de stroom er weer op.

Aanbevolen: