Hoe U Microsoft-punten Kunt Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe U Microsoft-punten Kunt Krijgen
Hoe U Microsoft-punten Kunt Krijgen

Video: Hoe U Microsoft-punten Kunt Krijgen

Video: Hoe U Microsoft-punten Kunt Krijgen
Video: Microsoft Rewards | How to Earn u0026 Share points 2024, Mei
Anonim

Microsoft Points kunnen op drie traditionele manieren met bankkaarten worden gekocht. De eerste manier is om een bril te kopen bij uw plaatselijke elektronicawinkel. De tweede is om ze online te kopen via je account op Xboxlive.com, en de derde is om Microsoft Points te kopen op je Xbox 360-console via een speciaal menu.

Hoe u Microsoft-punten kunt krijgen
Hoe u Microsoft-punten kunt krijgen

instructies:

Stap 1

Bezoek uw plaatselijke elektronicawinkel. Ga naar de sectie videogames, zoek de sectie Xbox-accessoires. Schaf een speciale Microsoft Points-betaalkaart aan en registreer u volgens de meegeleverde instructies.

Stap 2

Open uw internetbrowser en ga naar Xbox.com. Klik op de knop "Inloggen" in de rechterbovenhoek van de pagina. Voer uw Xbox Live-e-mailadres en wachtwoord in.

Stap 3

Klik op de Marketplace-knop in de rechterbovenhoek van de webpagina. Klik op de knop "Toevoegen" rechts van uw saldo. Selecteer het aantal Microsoft Points dat u wilt storten en klik op Volgende. Vink het vakje "Nieuwe creditcard toevoegen" aan.

Stap 4

Lees het invoernummer van uw bankkaart op de voorkant. Voer in het kopje "Beveiligingscode" de juiste reeks cijfers in die zich op de achterkant van de kaart bevinden. Kies welk type kaart u gebruikt (Visa, MasterCard, AMEX). Klik volgende".

Stap 5

Selecteer "Bevestigen" om de aankoop goed te keuren. Er wordt een bepaald bedrag van je account afgeschreven en verschijnt direct in je Xbox Live-account in de vorm van Microsoft Points.

Stap 6

Schakel uw Xbox 360-console in. Meld u aan bij uw Xbox Live-account. Markeer Mijn Xbox in het hoofdmenu van de console. Klik op je Xbox Live-avatarpictogram. Klik op de X-knop op de joystick om het Microsoft Points-menu te openen.

Stap 7

Ga naar het speciale tabblad om het aantal punten in te voeren dat u wilt kopen. Selecteer het tabblad "Nieuwe kaart". Voer uw bankkaartgegevens in zoals op het scherm wordt weergegeven. De beveiligingscode staat meestal op de achterkant van de kaart. Klik op de knop "Start" om uw aankoop te voltooien. Het aantal gekochte punten moet worden weergegeven in het hoofdmenu van Xbox Live, zorg ervoor dat u het juiste bedrag ontvangt.

Aanbevolen: